John Coltrane Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 i, tako. prvenstvo vec gotovo :( Na veliku zalost svih prisutnih, ono je gotovo i pre nego sto je pocelo i tako 3 sezone u nazad, samo cekamo kada ce i matematicki osvojiti i da li ce biti +10, 20, 30... Bundes meni, sem lozenja na Elitu, je zanimljiv zbog borbe za evropska i Cvajta mesta. D.Kosta je bio dobar u Shahtjoru, proveo je punih 5 sezone, kao da su cekali da skroz sazri i da ga zavaljaju za 30+milki, ali su mu se u Minhenu tako lepo otvorile sve karte da Pep nece morati da brine za povratak RobeRi tandema. Shvajni je zamenjen Vidalom, ali meni i dalje sve previse lici na Barsu kad je odbrana u pitanju, bez pravih pojacanja (samo Benatija za sve ove godine), a uz to se lako odricu standardnog igraca (Dantea).
Meazza Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Nemoguce da ozbiljno mislis ovo za Dantea. Covek je rupcaga samo takva, catastrophe waiting to happen. Edited October 5, 2015 by IndridCold
Strahan Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) U roku od 2 meseca znace se da li ce Pep da produzi ugovor sa Bayernom ili Uli vraca Juppa iz penzije. Edited October 5, 2015 by Ugo
Strahan Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Posle repka-pauze ekipi bi trebalo da se prikljuce Roben, Benatia i Badstuber.
Have_Fun Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 U roku od 2 meseca znace se da li ce Pep da produzi ugovor sa Bayernom ili Uli vraca Juppa iz penzije. moze Jupp uvek!
John Coltrane Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Nemoguce da ozbiljno mislis ovo za Dantea. Covek je rupcaga samo takva, catastrophe waiting to happen. A sta si ti zakljucio da mislim? Da je Dante najbolji stoper na svetu? Kakav god da je bio im je standardan 3 sezone, pre toga je bio dobar u BMG, iskusan, stigao i do BRA repke, a onda su ga prodali u VfL (nije da su im oni konkurenti za titulu, al opet sto bi pojacavao drugi tim iz Bundesa?!) za kikiriki. Al celavac se lozi na to da J.Martinez ili Alaba igraju DC, kurcenje bez granica. Nema kraja izmisljanju "tople vode", veliki reformator i lucidni genije modernog fudbala. Sere mi se od Gvardiole, da prostis.
gervasius twinkleminkleson Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Dante je realno bio liability zadnje 2 sezone, nije materijal za Bayern. Koliko god se tebi sralo od Pepa
casperbgd Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Posle repka-pauze ekipi bi trebalo da se prikljuce Roben, Benatia i Badstuber. Valjda ce Badstuber zavrsiti sezonu bez povrede. Steta i za Bajern i reprezentaciju koliko je povreda vezao poslednjih nekoliko godina.
Meazza Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Prodajom Dantea su pojacali sebe, a oslabili WVB. Ja Pepu zameram sto mu je ovaj uopste igrao. Edited October 5, 2015 by IndridCold
Strahan Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Sere mi se od Gvardiole, da prostis. Tebi je oprsoteno, LvG vodi UTD, znam kako je to :D
John Coltrane Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Jbg, uvek bi pre Dantea na DC nego Alabu, Martineza i ostale Pepeove ludosti, u tom smislu kazem, a ne sa zeljom da Dantea stavim u vrh stopera. Kad se samo setim gde mu je muceni Lam sve igrao Badstubera se ne secam kad sam zadnji put video na terenu.
Strahan Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Cesto nije imao 2 zdrava stopera, a protiv nekih ekipa mu i ne trebaju. "Muceni Lam" kaze da vise voli da igra u sredini,mada ga vecina vidi kao bolje resenje kao bek/krilo.
MiddleClass Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Koliko je Rojs propao jbt. Hoce li moci ista dobiti Dortmund za njega u januaru?
Recommended Posts