Jump to content
IGNORED

Bundes Liga 15/16

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Eto Ugo, upravo se desava ono od cega ce se Bajern smuciti i ono malo ljudi kojima nije gadan. Gece u ofsajdu na 2m od pomocnog i tu se igra ne zaustavlja nego se akcija pusta i Lewa daje gol. Jebes mi sve, kao da gledam Barsu od pre par sezona, totalno nepotrebno guranje favorita.

Nije bilo dva metra, već mali ali postojeći ofsajd koji je sudija morao da vidi.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Strahan

482

• John Coltrane

245

• MiddleClass

107

• Nemanja Posrbica

72

Posted

Nije bilo dva metra, već mali ali postojeći ofsajd koji je sudija morao da vidi.

Aj nekad jebeno procitaj sve sto napisem umesto sto preletis po postu i brzo repliciras. Napisao sam da je Gece bio na 2m od pomocnog sudije.

Posted

Izvini, preleteo sam. Učitavam nepotrebno. Oprosti!

Posted (edited)

Dosta bolji Bayern. U ovom trenutku igraju najbolji fudbal u Evropi. Ono što je interesantno da ja malo ljudi svesno da Bayern trenutno igra bez tri izuzetno bitna igrača iz prethodnih sezona. Promeniti Schweinsteigera, Robbena i Ribery-ja kada da nikada nisu igrali, definitivno nije lako. Velika je šteta što su prošle godine bili puni povreda, spektakularno bi bilo gledati njih i Barcelonu. Ne bi bilo loše ove godine gledati to finale sa zdravim rosterima i u punoj formi.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Bajern igra nestvarno dobro. Slazem se, cist ofsajd Gecea, al brate trpaju golove ne staju, igraju koliko im je dovoljno.

Posted

Dosta bolji Bayern. U ovom trenutku igraju najbolji fudbal u Evropi.

+1

To je to.

Posted

Demontaza jebiga. Moglo se ocekivati, ali sam se ipak nadao. Rece komentator da smo zadnji put 5:1 izgubili 2009. od bayerna, naravno. Nekako je Klopp znao da ih postavi protiv Bayerna...a neka, nece se Tuchelu ovo desiti opet.

A FCB djeluje premocno, kao i zadnjih godina, ma kao i uvijek...

Posted

Jbt, ovog Augzburga je i Partizan dobio! :isuse:

Dortmund :lolol:

Posted

...Ono što je interesantno da ja malo ljudi svesno da Bayern trenutno igra bez tri izuzetno bitna igrača iz prethodnih sezona. Promeniti Schweinsteigera, Robbena i Ribery-ja kada da nikada nisu igrali, definitivno nije lako....

Pa i nije nesto tesko kad imas Gotze-a i Douglas-a na krilima umesto ove dvojice, mladji i u ovom trnutku i bolji. Em igraju fenomenalno, ali jos ih i guraju i pokupovase sve zivo, kako i da ne budu najbolji.

Posted

Kupuju sve najbolje i Englezi, pa nešto ne sijaju.

Douglas Costa je talentovan igrač, ali nešto se ne sećam da je neko pred početak sezone mogao da kaže da će on biti legitimni naslednik Robbena, jer ovo kako igra je iznad svih očekivanja. Elem, svaki tim kada izgubi tri izuzetna igrača, a pomenuta trojka to jeste, bi trebao da igra slabije, sve da su im naslednici podjednako talentovani, jer je potreban period prilagođavanja, što na klub, što na uloge u timu.

Gotze me i dalje ne impresionira u polju. Statistički učinak je tu, ali njegove partije nisu na očekivanom nivou. Izgleda smešno, kritikovati igrača koji je svojim pogotkom osvojio prvenstvo sveta, ali mi se čini da je i Bayern očekivao daleko više od njega.

Posted

Eto Ugo, upravo se desava ono od cega ce se Bajern smuciti i ono malo ljudi kojima nije gadan. Gece u ofsajdu na 2m od pomocnog i tu se igra ne zaustavlja nego se akcija pusta i Lewa daje gol. Jebes mi sve, kao da gledam Barsu od pre par sezona, totalno nepotrebno guranje favorita.

Cini mi se da bi ih ovde isto pljuvali i da nije bilo gresaka u njihovu korist u poslednjih nekoliko kola.

Posted

Dosta bolji Bayern. U ovom trenutku igraju najbolji fudbal u Evropi. Ono što je interesantno da ja malo ljudi svesno da Bayern trenutno igra bez tri izuzetno bitna igrača iz prethodnih sezona. Promeniti Schweinsteigera, Robbena i Ribery-ja kada da nikada nisu igrali, definitivno nije lako. Velika je šteta što su prošle godine bili puni povreda, spektakularno bi bilo gledati njih i Barcelonu. Ne bi bilo loše ove godine gledati to finale sa zdravim rosterima i u punoj formi.

U prvoj sezoni pod Pepom su igrali bez greske do marta/aprila, a onda raspad u prvenstvu, kad je sve bilo reseno, i u LS 1/2 protiv Reala.

Druga sezona, opet u prvenstvu bez greske, 1/2 LS od Barse gube zbog povreda.

Zanima me da li ce Pep uspeti u ovoj sezoni da mu tim igra na visokom nivou u martu/aprilu, naravno pod uslovom da ih mimoidju povrede,

Costa pun pogodak, niko nije ocekivao da se ovako uklopi. Cini mi se ga Gotze jos ne bi dobio sansu da je Roben zdrav.

Danas nesto novo, 2 asistencije od Boatenga iz zadnje linije, to do sada nismo vidjali. Plan B verovatno jer je BVB tada dobro igrao presing u polju.