Ravanelli Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 I Jebb priznao da je pusio travu lol https://instagram.com/p/7t9FJNPkpN/ Pa koji pravi hriscanski fundamentalista bi sada mogao da glasa za nj?
theanswer Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Gledao nesto na preskok ovu drugu, utisak je ponovo da je Tramp jedan od normalnijih na stejdzu. Fjorina me uzasno nervira, tezak olos je u pitanju. Najjace kad je Lindsey bachelor rekao u prvoj debati da je ovo najvise vremena sto je proveo u biblioteci. @ Vini, kada se pricalo o Obaminoj red line, nije se pricalo o Iranu nego Siriji. Red line je bila koriscenje hemijskog oruzja
akibono Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Najjace kad je Lindsey bachelor rekao u prvoj debati da je ovo najvise vremena sto je proveo u biblioteci. Rekao je i da će da vrati opijanje u politiku, tj. 'da se više pije u Beloj kući' jer je tako i Regan uspešno rešavao probeme poput teškog pregovaranja sa Tip o'Nilom ... opasan šaljivdžija! Jebova frustracija Trampom je ozbiljno isijavala iz njegovog bića, dobro nisu osigurači pregoreli, a ono lupanje po pruženoj ruci bi trebalo da postane 'gif mema' prvog reda :) Ovo oduševljavanje Fjorinom danas po CNNu (i kojekuda) poprima vasionske razmere, kako u programu tako i na sajtu, navališe na Donalda sa svih strana... CNN je čak na naslovnu okačio ovaj gif da uveseljava publiku (inače svima napravili smešne gifove kako se krevelje, samo Karli gif dostojanstvena ) Edited September 17, 2015 by akibono
Ariel Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Kako iskusno igra Karson, odmereno i dostojanstveno, ćuti i pušta druge da ginu plus to ne radi isfolirano nego mu stvarno veruješ da je ozbiljan čovek, plus mu uvek stoji "profesor doktor ms.sci.dipl.ing.neur.hir" uz ime u medijima, pa nije ni čudo da ga narod percipira kao "nepolitičara" što je jedna od stvari na kojoj počiva Trampova popularnost u ti parti bazi, s tim što mu Karson mu dođe kao opozit, reklo bi se normalan, uspešan, pametan čovek, još deluje i liberalno po nekim pitanjima pored većine ovih bolida, iako uopšte nije, čak Tramp gura liberalniju priču po nekim pitanjima npr. porez i biznis dok ovaj verski fanatik priča o nekom tithingu bože me sačuvaj. Plus što je najbolja šansa gopu da dobije izbore to da izađe sa svojim crncem, naročito protiv Klintonke lolololo
Weenie Pooh Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 @ Vini, kada se pricalo o Obaminoj red line, nije se pricalo o Iranu nego Siriji. Red line je bila koriscenje hemijskog oruzja To mi je promaklo, celo veče su drndali o apokaliptičnim posledicama Iran nuclear deala pa verovatno nisam ni primetio kad su skliznuli u Siriju. Ali za red line, Trump je eksplicitno rekao da bi Obama, kad je već povukao crtu u pesku, morao da je pređe "Once he drew it, he had no choice but to go across... Somehow he just doesn't have courage. Had he crossed the line and gone in with force..."
theanswer Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 @akibono Tako je bilo i u prvoj debati. Fiorina navodno razorila onu drugu 2nd tier debatu, a u ovoj prvoj Tramp opasno fejlovao a Karson bio veliki pobednik zato što je imao jednu jebenu lajnu na kraju gde je rekao The only one to take out half of a brain, although you would think, if you go to Washington, that someone had beat me to it. Takođe je bilo kako je Voker bio solidan, Rubio odličan ali story je bila kako je Tramp fejlovao. Kad ono došli polovi i Tramp samo povećao vođstvo. Sinoć je Tramp bio bolji nego prošli put imajući u vidu koliko su ga napadali..
Utvara Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Rubio je bio kao dečačić na takmičenju u retorici. Ted Kruz ima mid-atlantic neki naglasak, to vole starije žene i baby boomeri, kao neka kombinacija kanadskog i američkog naglaska šta li. Tvrde za njega da se warp-ovao iz 50ih.
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ovo oduševljavanje Fjorinom danas po CNNu (i kojekuda) poprima vasionske razmere, kako u programu tako i na sajtu, navališe na Donalda sa svih strana... CNN je čak na naslovnu okačio ovaj gif da uveseljava publiku (inače svima napravili smešne gifove kako se krevelje, samo Karli gif dostojanstvena ) Nisu imali izbora, zena je sva 3 sata izgledala kao da je progutala motku pa onda imala zatvor zbog toga sto je progutala motku. CNN ovci su to i prokomentarisali (mogla je i malo da se nasmeje, da poradi na svom likeability)
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 dok ovaj verski fanatik priča o nekom tithingu bože me sačuvaj. teething su pare koje dajes svojoj crkvi, 10% od plate je ideal kome se tezi.
Dionysos Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 - Doktore Karsone, šta mislite o (Trampovom stavu o) vakcinama? - Rađene su razne studije i još nijedna nije definitivno dokazala da vakcinacija ne izaziva autizam! па није то рекао -- https://youtu.be/AffuKjGV6BA?t=23 и https://youtu.be/AffuKjGV6BA?t=186
Њујоркер Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Na CNNu njihova 'fokus grupa' u Drake Uni. salonu koja je pratila dešavanje uživo... sve sami beli domaćini i domaćice u ranim 60-tim ja sam gledao 'predjelo' tj. onu četvoricu - kakav je kreten Džindal, a Lindzi je klasa za sebe - on bi odmah uleteo trupama u čizmama tamou i sve ih pobedio jer je samo ON sposoban da bude "komender in'ćif" pošto ima 30 godina vojnog iskustva u ErForsu... a bio je vojni pravnik u rezervi Jedino politički smisleno što sam čuo je kako je Santorum pričao o dizanju 'minimum wagea', ne ulazim u njegov plan nego što je imalo početak i kraj. Da nije pogresio stranku? A sto se podizanja minimum vejdza tice, neka to radi po njegovim pensilvanijskim sumama, dosta je meni ovih mojih crvendaca iz svabenzi-spageti udarne brigade Deblazio Kuomo.
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pazi i tatin sin je isao kontra debelog i ostalih GOPera kada je rekao da bi relaksirao zakone za sve droge... i usput krenuo da kara debelog koji je obecao da ce da salje FBI u Kolorado da apsi stonere i male privrednike koji im daju da pusu drogu.
Ariel Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 teething su pare koje dajes svojoj crkvi, 10% od plate je ideal kome se tezi. ma znam šta je tithe (a znam i šta je teething, prošli smo taj period pre par godina) nego ono, skroz je sumanuto o tome razmišljati kao nekom flat taxu, ako sam uopšte dobro skapirao kako je nervohirurz profesor doktor to zamislio.
akibono Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Da nije pogresio stranku? A sto se podizanja minimum vejdza tice, neka to radi po njegovim pensilvanijskim sumama, dosta je meni ovih mojih crvendaca iz svabenzi-spageti udarne brigade Deblazio Kuomo. Ne ulazim u te vaše interne amerikanske probleme i moderno izrabljivanje sirotinje, nego je taj deo jedino ličio na neku konkretnu političku priču i ideju! Dopalo mi se i jer se nadovezao na 'maršala' Lindzeja i njegovo "stvaranje boljih uslova konobaricama otvaranjem kafane prekoputa"... usput je Rik i zaokružio temu sa 'posle se čudimo što gubimo izbore'. :) Naravno, dobio je mlak aplauz. Inače je njegov dramatičan plan da se tri godine podiže sat za po 0.5$, i da sa 7.25$ ode na 8.75$, nije baš ko demokratskih 15$ - uostalom, objasnioTM Rik na linku http://www.slate.com/blogs/moneybox/2015/09/16/watch_rick_santorum_argue_for_a_higher_minimum_wage_in_the_first_round_republican.html
hazard Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 ma znam šta je tithe (a znam i šta je teething, prošli smo taj period pre par godina) nego ono, skroz je sumanuto o tome razmišljati kao nekom flat taxu, ako sam uopšte dobro skapirao kako je nervohirurz profesor doktor to zamislio. Tithe je crkveni porez, ili srpski receno crkvena desetina...
Recommended Posts