Utvara Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Meni ovde Rend Pol deluje umereno i normalno. A on je libertarijanac. I Kesić.
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jbt, Jeb Bush ko da je od Namenskog ucio kako da zanimljivo saopsti ono sto hoce kaze. Da ga pustis u divljinu, smorio bi na smrt bizona od 1000 kila sa razdaljine od pola kilometra.
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Hakabi kako godine idu sve deblji i sve ludji. Tom Cruz je bio za nominaciju sudije Robertsa u vrhovni sud pre nego sto je postao protiv nominacije sudije Robertsa u vrhovni sud... i zato treba da ga izaberemo, da nam se ne dogodi ponovo da se neko kao sudija Roberts nominuje... Edited September 17, 2015 by ObiW
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 o jbt... ovi sto sada puse marihuanu nisu kao oni sto su pusili marihuanu pre 40 godina (kad smo mi pusili drogu)... All those drugs, they can't be saneAll that noise affects their brainsYeah, sniffing pot, smoking glueWhatever terrible things they doSmoking LSD and suchMust be the reason why they can't talk much And it's such a crime how they waste their timeThey can't get nowhere, they've all gone beat crazy
Weenie Pooh Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 - Doktore Karsone, šta mislite o (Trampovom stavu o) vakcinama? - Rađene su razne studije i još nijedna nije definitivno dokazala da vakcinacija ne izaziva autizam! (A Donald dobacuje: Autism has become an epidemic!) Odo' da spavam najzad...
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Trump zna kako i da izleci bebe od autizma... i upravo uci Karsona, koji je lekar, kako to treba da se radi... ume covek da vozi avion a ume i da ga opravi.
ObiW Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ooo... debeli izvodjac radova na mostu kaze da nece da se rukuje sa Marg Bar Amrika/Marg Bar Izrail ekipom iz Teherana.... I sad je to "very strong performance by Cristi"? Na cemu su ovi voditelji CNNa?
maximus Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 white niggersurgeon je nevidjeno dosadan sto ne ubace ганци пијуш ђиндала
Budja Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Dakle, sta imamo? Lude GOPere kojima po ludosti sekundira 1 premijer EU drzave, a vrebaju i ludaci sa bliskog istoka. Vrlo veselo stanje duha ovih dana u severnom svetu. Edited September 17, 2015 by Budja
Њујоркер Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 I? Ko je pobednik druge debate? Haniti i Dejli Njuz vele da je to iCarly.
Ravanelli Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Citajuci Reuters ispada da je u pitanju bio obracun stendap komicara
akibono Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Na CNNu njihova 'fokus grupa' u Drake Uni. salonu koja je pratila dešavanje uživo... sve sami beli domaćini i domaćice u ranim 60-tim ja sam gledao 'predjelo' tj. onu četvoricu - kakav je kreten Džindal, a Lindzi je klasa za sebe - on bi odmah uleteo trupama u čizmama tamou i sve ih pobedio jer je samo ON sposoban da bude "komender in'ćif" pošto ima 30 godina vojnog iskustva u ErForsu... a bio je vojni pravnik u rezervi Jedino politički smisleno što sam čuo je kako je Santorum pričao o dizanju 'minimum wagea', ne ulazim u njegov plan nego što je imalo početak i kraj.
Recommended Posts