CerdicLeboeff Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 A u 22.30 ce biti adio RobertoАдио Роберто и Мауро. Икарди је отео жену Лопезу... штета што Лопез није забио, одиграо докторски вечера. Роберто стандардан.
ToniAdams Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 A moglo je i ovako. Btw od tog prenosa evo do dan danas nisam mogao da odredim koji je lepsi, Totijeva boca ili Monteline raslje. jbt, secam se tekme kao da je juce bila, al se zato ne secam gotovo ni jedne od pre 2 nedelje, bilo koja liga da je u pitanju :(
John Coltrane Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Skoro sam pricao sa ortakom kako je previse tekmi i previse hajpa pa valjda prebrzo jedna drugu smenjuju i vise ne znas kad je ko s kim igrao. Lacio-Milan 4:4 u sezoni pre ove iz koje je Roma-Lacio i Shevin het trik za manje od pola sata. Znam i sta sam radio pre tekme, bio sa ortakom na casu matisa posto smo sutradan (u ponedeljak) imali pismeni.
CerdicLeboeff Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Lacio-Milan 4:4 u sezoni pre ove iz koje je Roma-Lacio i Shevin het trik za manje od pola sata. Znam i sta sam radio pre tekme, bio sa ortakom na casu matisa posto smo sutradan (u ponedeljak) imali pismeni. Која утакмица. Ко је тад имао живаца за глупости попут полинома. Јеси тад навијао за фашисте ко сваки нормалан Циганин?
ArleKino Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Lacio-Milan 4:4 u sezoni pre ove iz koje je Roma-Lacio i Shevin het trik za manje od pola sata. Dvije sezone prije (1999-2000), ovih 5:1 je iz 2001-2002.
John Coltrane Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Која утакмица. Ко је тад имао живаца за глупости попут полинома. Јеси тад навијао за фашисте ко сваки нормалан Циганин? Naravno da nisam. edit: Jebo ih Arkan. Edited April 4, 2016 by John Coltrane
CerdicLeboeff Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Чисто да не заборавимо зашто сви волимо Јуве. :D http://www.zurnal.rs/fudbal/velika-petorka/32765/iguain-suspendovan-na-cetiri-utakmice-zbog-crvenog-kartona
MiddleClass Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Чисто да не заборавимо зашто сви волимо Јуве. :D http://www.zurnal.rs/fudbal/velika-petorka/32765/iguain-suspendovan-na-cetiri-utakmice-zbog-crvenog-kartona Kakve veze ovo ima sa Juveom?
CerdicLeboeff Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Kakve veze ovo ima sa Juveom?Игуаин је безвезе добио други жути. Сад му одрезаше и четири утакмице суспензије. Ово иде у корист Јувеу и орасима... сумњам да су Колтрјен анд ораси довољно јаки да улете у судијску свлачионицу. :D
MiddleClass Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Cist crveni i cista suspenzija. Opstio je sa sudijom posle iskljucenja.
Recommended Posts