Jump to content

Serie A 2015/16

Featured Replies

Muk?

Sranje. Toliko sansi i onda primis iz penala u 95. :(

Edited by MiddleClass

Sranje. Toliko sansi i onda primis iz penala u 95. :(

Koliko je bilo mečeva u kojima Inter nije zaslužio ni bod, a uzimao je tri?

Inter je danas zasluzio pobjedu, jebiga, moralo se vratiti za poprilican broj ovosezonskih utakmica gdje nismo pokazali gotovo nista, a odnosili smo cijeli plijen™. Nije mi jasno ovo drzanje na klupi do 85. minute svog by far najboljeg ofanzivnog igraca Jovetica. Jebo ga Palacio i njegova vodokotlic frizura i produzeni ugovor.

Edited by clever bastard

Jel moguce da Palasio igra pre Jovetica.

Roberto=Macari

Edited by Cash

Jel moguce da Palasio igra ikad igdje za bilo koga

+1

Zaista ne vjerujem u sranje koje vi zovete karmom tako da ne mogu polemisati sa "vratilo se za" ili "a koliko su oni puta do sada"...

• Author

Jbg, nije karma no obicna verovatnoca. U proslom kolu je Empoli promasio nekoliko solidnih sansi u prvom, a Handanovic vadio sve i svasta i ostade 0-0 poluvreme. U drugom Inter ugura nekako gol i uze 3 boda. Ne moze uvek tako, mada mislim da ce biti dovoljno za CL mesto.

Inter je poveo u prvom...

inter...

12494667_1110430575657182_73443273498951

Otisao Garcia.

Ja nigde ne nadjoh zvanicnu potvrdu.

• Author

Nije zvanicno, al je sigurno. Ono sto ne valja je sto sledi jos jedno alibi - politikantsko ime na klupi. Volim Spallettaru ko Zemana, al nisam siguran da nije moglo bolje. Potrosice ga i bacice ga prvom prilikom kao sto su bacili svakog ko nije jebeni Garcia. Ono sto je oke je sto cemo bar gledati lep fudbal.

edikt: Aj, pa nek je sasrecom  :heart:

Edited by crtamOrasi