Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serie A 2015/16

Featured Replies

Nije on kriv za drugi gol.

3:0 :isuse:

• Replies 1.4k
  • Views 80.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kakvo odvaljivanje

Poslao tapatalk

Inter. :lolol:

Ovo vec boli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ko zna šta bi tek bilo da ne igraju sa tri zadnja vezna.

evo i crvenog  :lol:

Sve mi je bilo jasno onog trenutka kad sam vidio da nema Jovetica.

Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu.

Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova.

Miranda crveni, jbt, puce petarda lagano.

14433641688514.jpg

Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu.

Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova.

Jbt ispade da su vlasnici klubova neki klipani koje muze ko god stigne, a ne budze iz sveta politike (premier), medija (vlasnici TV kuca), biznisa (naftasi, mlekadzije) itd.

A usput, Milan se fino otvorio za transfere ovog leta.

• Author

Lepa je stvar ovaj raspad  ^_^

Fala Sefe :)

Rutinski.

Inter. :lolol:

:lolol:

Ajmo viola do skudeta, kad vec od Rome nema nista!

Ako bi mogao da napises nesto vise o tome, bilo bi mi zanimljivo, a nisam upucen. :)