John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ovo vec boli. Sent from my iPhone using Tapatalk
Malvo Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 ko zna šta bi tek bilo da ne igraju sa tri zadnja vezna.
clever bastard Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Sve mi je bilo jasno onog trenutka kad sam vidio da nema Jovetica.
Nemanja Posrbica Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova.
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Miranda crveni, jbt, puce petarda lagano. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova. Jbt ispade da su vlasnici klubova neki klipani koje muze ko god stigne, a ne budze iz sveta politike (premier), medija (vlasnici TV kuca), biznisa (naftasi, mlekadzije) itd. A usput, Milan se fino otvorio za transfere ovog leta. Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Lepa je stvar ovaj raspad ^_^ Fala Sefe :)
Meazza Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Inter. Ajmo viola do skudeta, kad vec od Rome nema nista!
Meazza Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Ako bi mogao da napises nesto vise o tome, bilo bi mi zanimljivo, a nisam upucen. :)
Recommended Posts