September 27, 20159 yr Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova.
September 27, 20159 yr Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Kako se Mancini prebacuje iz kluba u klub tako Ramadanijevi puleni prelaze kod njega. I sve to zbog Jovetića koji je jedini top igrač Ramadanija na čijim leđima se već par godina šlepaju poluproizvodi iz Srbije sa etiketom top igrača, sve u interesu pranja novca u kojima su svi dobri sem vlasnika klubova. Jbt ispade da su vlasnici klubova neki klipani koje muze ko god stigne, a ne budze iz sveta politike (premier), medija (vlasnici TV kuca), biznisa (naftasi, mlekadzije) itd. A usput, Milan se fino otvorio za transfere ovog leta. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 27, 20159 yr Meni kao nekome ko gotivi Milan najviše u Italiji nikada Inter nije bio simpa, ali kada na sve to se doda da Mancini i njegova klika za pranje para su glavni u Interu samo pogoršava moje mišljenje o njima. Ništa nije bolje ni u Milanu, gde na klupi sedi drugi kraj te klike koja služi za mužu novca od vlasnika. Jedini je problem što tamo ipak sedi ćelavi koji drži zmiju u džepu. Ako bi mogao da napises nesto vise o tome, bilo bi mi zanimljivo, a nisam upucen. :)