crtamOrasi Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Dzeko je odsecen (od tima), sto mrtav?
John Coltrane Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) Evo i petarde na Olimpiku :). i na sve sanse i tecnu igru DSantis skida i penal i sut posle odbrane penala Daj malo da nas i oni obraduju posle 2 losa rezultata. Edited September 26, 2015 by John Coltrane
ArleKino Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Buraz i ja iskusno zavrsili neko pakovanje da odgledamo siguran gol Pjanica. Roma ubi ove nesretnike iako odbrana bas i ne briljira.
crtamOrasi Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 (edited) Ovi su toliko losi da smo trebali deset da im damo. Na svu muku me ispizde Borriello, ovde je imao vise valjanih poteza no u celom mandatu u nas. Da ga je zaboo na pocetku bila bi borba za bod Dzeko i dalje ne igra kako treba. Jes da se trudi muski, radi milion stvari na terenu, ali i dalje ulazi u premalo sansi. Valjda ce i to doci. Da me se ne svati pogresno, car je. e: e, i neka dva bezveze tima igraju trenutno jako nervoznu tekmu. Jedan prema nula za manje antipaticne. Edited September 26, 2015 by crtamOrasi
John Coltrane Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) Mada je Lemina zakuvao odmah posle Iguaina za 2:0. Bice ovde zanimljivih 20min do kraja. edit: Nesto sam se prebacio, htedoh pitati otkud Cuadrado u Juveu? To pozajmica? Znam da je imao nastup za Chelski u ovoj sezoni. Edited September 26, 2015 by John Coltrane
John Coltrane Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Vec treci poraz, u samo 6 kola, ko bi rekao. Sjajna scena dok Iguain izlazi sa terena i dobija ovacije, na momenat snimaju lozu i filmadziju koji je hladan kao spricer :D
W.F.C. Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Vec treci poraz, u samo 6 kola, ko bi rekao. Sjajna scena dok Iguain izlazi sa terena i dobija ovacije, na momenat snimaju lozu i filmadziju koji je hladan kao spricer :D Da, meni se cak ucinilo da motri na reakciju stadiona... Lepa serija Napolija, samo da nastave konstantnije da igraju i bice ok. Juventus iznenadjenje...
crtamOrasi Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 (edited) Je, ladan ko spricer ^_^ Edited September 26, 2015 by crtamOrasi
gervasius twinkleminkleson Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Steta za Insignea, nadam se da nije teza povreda. Odlicno igra zadnjih par utakmica, od Pescare nije bio toliko dobar. Nije mi jasan Allegri sa stavljanjem Padoina, bilo je toliko ocigledno da ce ga Insigne iskasapiti. Allan odlican, Higuain i Callejon takodje. Napoli je i te kako ziv.
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Orasi ne kenjaj, bila je sjajna scena sinoc. Ako nisi gledao, lepo kazes, a ne da podmeces te bajate snimke
MiddleClass Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Jel bio penal? Jos se Joveta povrijedi pet minuta pred mec pa ga mjenja ovaj retardinjo.
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Bilo kontakta, dobro je za tekmu Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ali bomba Ilicica-Middle lupanje a nije ni HT jos. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts