Jump to content
IGNORED

Serie A 2015/16

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Milan lagano resava Udineze za prvu pobedu u gostima, 0-3 poluvreme. Upisao se i Baloteli.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

241

• John Coltrane

212

• MiddleClass

198

• gervasius twinkleminkleson

121

Posted

Hehe 1-3, samo sto sam pritisnuo "post".

Posted

Трећи гол виси у зраку

Posted

Издржаше ипак

Posted

Da mi je znati sta im je rekao na poluvremenu - "momci, do kraja zajebancija, samo opusteno, svi da ladite jaja drugo poluvreme". 5 utakmica 8 primljenih golova, bogovi fudbala.

Inace, jedna pozitivna stvar (uz pobedu) je sto onaj mentol Abate nije igrao, vec je neki klinac bio desni bek, ali ga je zamenio Alex u 48, u 50. su krenuli da padaju golovi.

Posted (edited)

Djordjevic, prvo pa musko! :Hail:

Edited by MiddleClass
Posted

Jebo me dan kada sam poceo da se lozim na ovo :dry:

Posted (edited)

Inter i Fiorentina prvi i drugi, a i jedni i drugi igraju, pa, ne bas sjajno [na momente i prilicno lose]. Oh well :D

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Jebo me dan kada sam poceo da se lozim na ovo :dry:

Bar je Roma ispred Juventusa :fantom:

Posted

5 minimalnih pobjeda za 15 bodova maksimalnih :) sve je puno lakse kad odbrana uliva sigurnost, vjerujem da ce vremenom i ofanzivno dio djelovati bolje. roma na -7, juve na -10 :)

Posted

Bar je Roma ispred Juventusa :fantom:

Jebes utehu.

Osnovni problem je sto vise niko ne veruje u ovo. Igraci se vuku ko ispuhani, sem Florenzija i jos nekolice drugih stoje i gledaju kako prilika prolazi pored njih. Ne vidim kako mozemo da se izvucemo iz ovoga sem smenom trenera. Ispustio je ekipu totalno.

Posted

A ko ce dati gol? Mrtvi Dzeko? Pokojni Toti? Zervinjo? Ekipa je lose selektirana.

Roma fasovala, Juve i Napoli nisu dobili, a Inter i Lacio dobili. Savrseno kolo!