gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Felipe Melo: "I chose 83 because it's the year I was born, plus eight represents infinity and three stands for the Holy Trinity." Oukej.
Mr.Mxyzptlk Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 imho najkorisnije pojacanje u poslednjih 5 godina http://www.youtube.com/watch?v=wYyonnrYEsk
gervasius twinkleminkleson Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Ako bude zdrav, Jovetic je realno ogromno pojacanje. Nema u Italiji puno igraca njegovog kvaliteta, moze sam da dobija utakmice. No, do sad prakticno nijednu sezonu u karijeri nije bio skroz zdrav. Vidjecemo. Inter je dosta dobrog napravio u ovom prelaznom roku, a meni i dalje Perisic izgleda kao mozda i najbolje pojacanje. Jedino sto nema ni najmanje kreativnosti na sredini, izgleda pomalo kao Stramaccionijev tim [samo kvalitetniji], gdje imas 6 defanzivaca, 4 ofanzivca i to je to. Inace, za ovog Albanca Manaja kazu da je ekstra talenat. Debitovao je protiv Atalante.
Mr.Mxyzptlk Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 ne znam za perisica, nisam ga nijednom gledao... jel' on igra iza napadaca ili klasicnog centarfora. nije se bas nadavao golova u nemackoj. ja tako zamisljam idealan tim - kreativna desetka oko koje se sve vrti i ostali
Nemanja Posrbica Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Perišić je primarno krilo, ali mi se čini da će on igrati iza dva špica.
John Coltrane Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Dobar je Perisic, vrlo koristan igrac u oba smera. Kako oni stoje sa odbranom? Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Ne treba im Vidić, znači da su jaki ko crna zemlja
goofs Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Mrzi me da sabiram, ali deluje da se Juve isprsio dosta vise od ostalih. Inace, negde sam procitao da Milan placa, pored Mihe, jos uvek i Sedorfa i Pipa zbog jendnostranog raskida ugovora. Kraljevi menadzmenta
crtamOrasi Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Juventus ~120, Roma ~105, ako se dobro secam s neke grafike. Milan i Inter malo iznad 90, ostali mnogo manje. Iako i juventus ima dosta balasta ipak imaju osetno vise upotrebljivih igraca, nama svakojaki jedu ozbiljne pare. Jebem ti Gervinha i Colea.
levi Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Od naših samo Ljaja i Dete Đorđević imaju više od milion? Ostali su u stotinama K, red veličina približno koliko bi mogli da dobijaju i ovde, da je iole sređena situacija
levi Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) Da, Vida je klasa za sebe. I Basta je blizu sa 800k, kao prekaljeni provereni prvotimac, 10 god je tamo. Ostali ne mlate neke neuporedive pare za naše uslove. Ipak je to Italija, osim ovih nekoliko kapitalaca što nam igraju u Engleskoj, ostali po manjim ligama imaju još manje Edited September 10, 2015 by levi
Krampa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Inter-Milan u nedelju vece. divni ljudi iz sud milano objasnjavaju mihi taktiku :D
Recommended Posts