May 3, 20168 yr Sledece kolo Gilles Yapi Yapo ide u goste Nisam Mislio na Belerin u grcevitoj borbi za trece mesto koje vodi direktno u LS
May 7, 20168 yr To ce mozda Ranieri biti ducca ako veze 2 titule za godinu dana Hvala, sjajna sezona i za tebe, nijanse su odlucivale, bez lazne kurtoazije.
May 13, 20168 yr Ja sam se slavno raspao u finišu sezone tako da bi 5. mesto bilo aviđen uspeh. Problem je samo u tome što već duže vreme nema ko da zabode više od 3 poena po utakmici.
May 13, 20168 yr Sve oci su uprte u cvreltovu ekipu, borba za 3.mesto neizvesna do samog kraja. TiSiMislioNaBelerin
May 13, 20168 yr jebote, pomešam junajtedovce pa kao idiot vrtim dva puta da skontam ko je ko i šta se dešava.
May 13, 20168 yr Posle pobede u direktnom duelu, u proslom kolu, skoro stoka razlike, trece mesto se samo namece -_-
May 16, 20168 yr Dream Team ove sezone: Cech - Bogotac - 40. pik - 3 runda ------------- Bellerin - nbg4ever - 97. pik - (*) Alderweireld - Zoki - 98. pik - (*) Koscielny - Moća - 44. pik - 3. runda ------------- Mahrez - Malkin - 78. pik - (*) Özil - beowl - 14. pik - 1. runda Eriksen - Kansas city zez - 10. pik - 1. runda Ayew - Zoki - 38. pik - 3. runda ------------- Vardy - Prslin - 75. pik - (*) Kane - Svarog - 4. pik - 1. runda Lukaku - cvrlle - 19. pik - 2. runda (*) su igrači koji nisu birani u inicijalne 4 runde. Zoki izdominirao. najviši pik moj :) najbolji pogodak iz inicijalnog biranja Moća sa Koscielnyem. bilo je još dobrih pikova sa puno poena ali koji nisu formacijski našli mesto u idealnih 11: Ighalo - Pantelia - 72. pik - 4. runda Payet - Gylfi - 30. pik - 2. runda Wijnaldum - beowl - 32. pik - 2. runda ...
May 16, 20168 yr najbolji pogodak iz inicijalnog biranja Moća sa Koscielnyem. Gde ste sada hejteri Svaroze za trud.