Jump to content
IGNORED

Goran Jevtić - obljuba maloletnog lica

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ne znam, nisam pravnik. Ako postoji optužnica, pretpostavljam da postoji i sumnja, da li je osnovana ili ne - odlučiće sud.

Ako te zanima koje je delo u pitanju, pročitaj optužnicu. Ako ne možeš da je nađeš, znači da pričaš napamet.

Well, тако већ може. Из твог претходног поста се дало закључити да би судија могао да донесе пресуду једино под условом да је био у дотичном клозету. Такав си неки светоназор нашао за потребно да поделиш са окупљеним грађанством.

Posted

Ово је један од фасцинантнијих постова. Креће од појединачног, да би се ефектно и логично домогао општег (= а шта ако се то и мени/ било коме деси?), да би се онда стрмоглавио назад у појединачно, јер на управо несхватљив начин појединачно сматра потпуно искљученим из општег (значи, тужиочев проблем? значи, није мој проблем?).

haha forumski djevac naleteo na pontijaka u formi

Posted

Оног тренутка када се чаршија, власт, медији, било којим редом, острве на тебе - најебао си, у Србији земљи. Нико те неће узети у заштиту.

Моје питање је било сасвим прецизно (& прецизно и адресирано на г. Мујицу, ал ајде): да ли постоји оправдана сумња да је дошло до извршења кривичног дела, и ког тачно дела? Ако ти имаш каквих сазнања о томе да је у питању било "немоћно лице" онда је све у реду. Ја таквих сазнања немам и штавише ми је та конструкција сасвим сумњива.

1. upravo tako + sto to onda nije problem carsije, vlasti ili medija vec osobe koja je uzeta kao meta

2. u tome je vic, nije na nama da nagadjamo vec na tuziocu koji prihvata ili odbacuje krivicnu prijavu roditelja i staratelja maloletnog lica i na sudu koji takvu prijavu uzima u postupak ili odbacuje, ostajem pri tome da je to vrlo neprijatna situacija za jevtica i za tog maloletnika od 15 godina jer ce i on morati da ucestvuje u postupku, davanje iskaza, vestacenja itd. jer nama ni iz dzepa ni u dzep da mislimo sta god hocemo ali bogme jevticu tesko da je svejedno sve to a bogme tesko da je i maloletniku svejedno jer je samim cinom podnosenja krivicne prijave od strane svojih roditelja uvucen u taj slucaj hteo on to ili ne hteo

Posted

haha forumski djevac naleteo na pontijaka u formi

:lolol:

pusti, imamo srece sto je to na forumu a ne u klozetu neke ustanove kulture mada ne bi bilo nista neprilicno, odrasli smo ljudi i condor i ja, ne vredja se ni carsija, ni malogradjanski moral, nismo nemocna lica, dakle, nema tabloida, krivicne prijave i tako dalje :lolol:

ja par dana jesam u formi, crkao mi nepovratno moj veliki, lepi panasonic viera i sada mogu samo da ga dam u elektronski otpad a ja sam adikt historija i hbo :cry:  donirajte mi plazmu tv za stan i nema mene na forumu dok sam kod kuce

Posted

:lolol:

pusti, imamo srece sto je to na forumu a ne u klozetu neke ustanove kulture mada ne bi bilo nista neprilicno, odrasli smo ljudi i condor i ja, ne vredja se ni carsija, ni malogradjanski moral, nismo nemocna lica, dakle, nema tabloida, krivicne prijave i tako dalje :lolol:

jesi siguran da nisi nemocno lice? :p

Posted

kako bre nema problem sa tuziocem? jel tuzilac pokrenuo postupak? jeste. jel jevticev advokat ponudio nagodbu a tuzilac odbio? jeste. dakle, ima problem sa tuziocem i tek ce se u postupku pred sudom videti sta ce biti, da ne pominjemo mrcvarenje tog klinca sa vestacima, da li je nemocno lice ili nije nemocno lice i tako dalje, pa rocista na svakih par meseci i tako dalje sve do presude koja moze lako da bude oslobadjajuca ali dok se ne zavrsi postupak e pa onda nije zavrsen postupak.. da sam ja na jevticevom mestu bogme bilo bi mi vrlo neprijatno sve to, i placanje advokata i odlazak na rocista, o medijskom lincu da i ne pricam, slaba uteha bi mi bilo sto neki misle da je problem u malogradjanskoj carsiji jer bih ja morao da odlazim na rocista, dajem iskaze, placam advokata itd sve do okoncanja postupka i jos da strepim svaki dan da li ce govnarima iz govnoida da se nadigne da obrnu jos jedan krug razvlacenja a to razvlacenje je ustvari najneprijatniji deo te jevticeve situacije

ma slazem se, samo zastupam svoj stav da treba znati kada se prestane sa necim, napisah vec svoje razloge :)

a da ne trolujemo bezveze temu, eto, po mome, sotir™ je negde oko 20e trebao da prestane da vabi pijane klince u klozet u svrhu seksa i sada ne bi imao problem sa tuziocem ne bi bio optužen, na srecu razvlacenje po tabloidima je prestalo posle par dana ne zbog milosti urednika tih govnoidnih medija nego zbog straha da ne budu optuzeni i za homofobiju i za medijski linc i tako dalje

Da si napisao "ne bi bio optužen" ili nešto slično, ne bi se sada hvatali za "probleme sa tužiocem".

Da teramo mak na konac, jeste, tehnički si pravu, on ima gomilu problema (sa tužiocem ili bez njega) od kada mu uručena optužnica. Mora da ide na sud, advokat, ročišta i sve to. Ali to se ne kaže tako, tako priča čaršija kada želi da opljune nekog.

Baš tako, tim rečima. Kažu "ima problem sa zakonom" za nekog ko je bio svedok ili oslobođen optužbe, nikad nije "optužen za nešto" nego "sudi mu se zbog nečeg", i dalje tom stilu. Uopšte nije svejedno.

Posted (edited)

Danas usli u bus sa detetom, ispred nas dvoje klinaca utrcavaju i zauzimaju mesta na gornjoj platformi "jer mnogo vole tu da sede" rece devojcica. U voznji devojcica poce da zadirkuje moje dete, te slatka je te kako se zove etc, udje u razgovor sa mojom zenom i iza sebe cuh kako kaze

"ja imam petnaest i po godina a moj brat cetrnaest".

Meni se u tom trenutku odmota citava ova rasprava o Godzi i pedofilima te chicha u meni ne izdrza, okrenuh se da ih malo bolje zagledam: deca jbt, deca 1:1, jos nisu skinuli pelene. Ono, balavurdija i slikom i tonom.

Pa jebote o cemu mi ovde drvimo.

Edited by Caligula
Posted

to su ovi pekmezasti klinci, ali glavni somborski akter iza pozorišnih kulisa verujem da je iždžikljali tandrčak s ćosavim spolovilom

Posted

Жао ми вас бре овако преплашених. Секс у 50-тим је кудукамо бољи од оног у 20-тим. За даље ће да видимо... :)

Сваки пут се мисли да је последњи, па се даје све од себе?

Posted (edited)

Nije nego je sve veca razlika u godinama izmedju tebe i deteta na koje si se privalio pa to ume da napali jer jebiga jednom se zivi™

@Markus, ovo je neukusno

Edited by Caligula
Posted

Danas usli u bus sa detetom, ispred nas dvoje klinaca utrcavaju i zauzimaju mesta na gornjoj platformi "jer mnogo vole tu da sede" rece devojcica. U voznji devojcica poce da zadirkuje moje dete, te slatka je te kako se zove etc, udje u razgovor sa mojom zenom i iza sebe cuh kako kaze

"ja imam petnaest i po godina a moj brat cetrnaest".

Meni se u tom trenutku odmota citava ova rasprava o Godzi i pedofilima te chicha u meni ne izdrza, okrenuh se da ih malo bolje zagledam: deca jbt, deca 1:1, jos nisu skinuli pelene. Ono, balavurdija i slikom i tonom.

Pa jebote o cemu mi ovde drvimo.

koja si konzerva jebote :fantom:

Posted

koja si konzerva jebote :fantom:

Care, znam ja to i stidim se svoje uske vizure, rupe takoreci iz koje posmatram zivot. Nego daj da podelim to sa ljudima kao insajt, cisto da znaju sta oseca tipican neko ko ne ume da dobaci do pravog zivota™ i uzivanja u njemu :(

Nego, znas li ti sta glumci rade i kakve igrice igraju kad su dokoni :fantom:

Posted

Ono, balavurdija i slikom i tonom.

ja isao na neki kurs sa jednim cetrnaestogodisnjakom koji je sam dosao iz druge zemlje da pohadja to; decko bio potpuno ravnopravan sa odraslima, bio bar na nivou dvaes godina, po izgledu i prici

Posted

ja isao na neki kurs sa jednim cetrnaestogodisnjakom koji je sam dosao iz druge zemlje da pohadja to; decko bio potpuno ravnopravan sa odraslima, bio bar na nivou dvaes godina, po izgledu i prici

Sad mi neprijatno da pitam sta je posle bilo.

Cekaj, da li me zajebavas ili ozbiljno kazes da sest godina razlike u sazrevanju nije nista, sitnica zapravo (14-20)?

Posted (edited)

ti si izneo svoj izvanjski-povrsan dozivljaj, ja izneo svoj.

mozda nisu ta deca toliko nezrela kako si ih ti doziveo a sa ovim mojim momkom je verovatno slucaj da je malo manje zreo nego sto se cini

edit: sex

Edited by Krošek