Hamlet Strašni Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 može nešto bliže o ovome?Kako to misliš? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Аврам Гојић Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Kako to misliš? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Pa objasni mu kako funkcionise oportunitet i na sta se primenjuje
garcia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Misli o oportunitetu. To je novina smišljena da direktori kad ih uhvate u pljački izvrdaju zatvor pomoću kinte.
ljakse Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Kako to misliš? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока pa to o uobičajenih 40k u humanitarne svrhe za dela do 3 god. koja dela i koliko je uobičajeno?
Аврам Гојић Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Misli o oportunitetu. To je novina smišljena da direktori kad ih uhvate u pljački izvrdaju zatvor pomoću kinte. Mozda je smisljena za to, ali znam za par instanci u kojima su se ljudi izvukli na oportunitet nakon hvatanja sa vutrom.
ljakse Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Mozda je smisljena za to, ali znam za par instanci u kojima su se ljudi izvukli na oportunitet nakon hvatanja sa vutrom. zato sam i pitao, drugar što je fasovao 3,5 god za 70 mića je rekao da nije bilo 1% šansi da se na bilo šta izvuče ili skrati.
Аврам Гојић Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 zato sam i pitao, drugar što je fasovao 3,5 god za 70 mića je rekao da nije bilo 1% šansi da se na bilo šta izvuče ili skrati. Ne moze, to je za mnogo manje kolicine, tipa 5 grama
Hamlet Strašni Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Za lakša krivična dela okrivljeni uplati neku sumu u humanitarne svrhe, a tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu kad dobije uplatnicu. Uglavnom se primenjuje za lakše saobraćajke. Zove se oportunitet jer se koristi u slučajevima kada se proceni da je ovo korisnije za društvo nego kaznjavanje Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Hamlet Strašni Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 zato sam i pitao, drugar što je fasovao 3,5 god za 70 mića je rekao da nije bilo 1% šansi da se na bilo šta izvuče ili skrati.Za marihuanu do 5 grama ide oportunitet, preko toga ne Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
ljakse Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 boli mi je oči ovo do 3 godine, toliko se dobija za ubistvo ili silovanje.
Аврам Гојић Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 (edited) boli mi je oči ovo do 3 godine, toliko se dobija za ubistvo ili silovanje. offtopic, ali za to sto se kod nas za 70 grama saljje u Mitrovicu na 3.5 godine treba da se zahvalimo ovoj majmuncini, on se borio kao lav da se izjednace posedovanje i prodaja i da se znatno oteza polozaj ljudima kod kojih je pronadjena droga. Edited July 27, 2015 by Грешни Василије
ljakse Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 +1000 sklonimo decu sa ulica, bolje da se bave privrednim kriminalom nego da duvaju po štekovima.
Hamlet Strašni Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 boli mi je oči ovo do 3 godine, toliko se dobija za ubistvo ili silovanje.Za silovanje se dobija najmanje 3 a najviše 12. Za ova dela o kojima je reč je najviše 3 a ne postoji minimum. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
yolo Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Kako izvrćem, čoveče, ti a priori uzimaš da tužioca svi ili lažu ili snabdevaju pogrešnim informacijama, dok braniocu klijent sto posto govori istinu. Zato je valjda OK da iz cifre koju je ovaj drugi ponudio kao nagodbu pokušamo da naslutimo draft verziju presude, jer eto, advokat najbolje zna. Meni deluje kao da nema previše spora oko toga šta se desilo u tom WC-u između dve strane, samo su tumačenja različita. Da je dečko voljno otišao sa Jevtićem i podao mu se izgleda da tvrde i jedni i drugi (inače bi optužnica pominjala nekakvo silovanje). Razlika je u tome što optužnica tvrdi da je mali bio pijan kao letva i zato je efektivno bio "nemoćno lice", dok Jevtić valjda tvrdi da je znao šta radi. ne uini, ponovo. sto se tice odbrane napisao sam sta bi bilo najpametnije za optuzenog i posao od pretpostavke da je to gondza uradio. on jeste tezak sotir i jebo bi (musku) dasku sa rupom ako je lepa i seksi ali ima dovoljno dobronamernih ljudi oko sebe kojima veruje koji su mu ovo savetovali da to uradi - da bude kooperativan sa svojim advokatom u sopstvenom interesu. sa druge strane, to ne znaci da je njegovo svedocenje bilo istinito, a to ne mora da vazi ni za stranu optuzbe gde imamo klinca, oca (koji je izasao iz spora), majku (koja je spor reaktivirala), sve njih sa svim mogucim porodicnim stigmama i predrasudama sredine, mogucim agendama raznih vrsta, ukljucujuci i one kojima se javno licitiralo, onda rezultate istraznog postupka koji je mozda mogao biti nedorecen s obzirom na oskudni istrazni materijal (video ga je vrsnjak, jbte vrsnjak, kako izlazi usplahiren iz vecea), kao i posledicno misljenje vestaka koje moze biti bazirano na ko zna kakvim procenama, recimo sta ce reci klinac kome se nesto desilo i koji je onda upao u pakao kod kuce da je peder, zavrsio imenom i prezimenom u tabloidima itd. sve to ne znaci da je tuzilac zlonameran nego samo da je njegova slika mogla biti nedovoljno tacna i to je sve. zapravo mi se javlja drugo pitanje, da li je optuznica pisana za krivicno delo za koje bi se morala dizati optuznica po sluzbenoj duznosti, ako jeste o cemu se onda radi i zasto se porodica igrala hocu necu ovde.
Weenie Pooh Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 zapravo mi se javlja drugo pitanje, da li je optuznica pisana za krivicno delo za koje bi se morala dizati optuznica po sluzbenoj duznosti, ako jeste o cemu se onda radi i zasto se porodica igrala hocu necu ovde. Ne znam kako bi moglo da bude po službenoj dužnosti ako su obojica punoletni i kažu da nije bilo prinude. Skoro sigurno je roditeljska inicijativa morala da pogura da bi se došlo do interpretacije po kojoj mali pri čistoj svesti ne bi nikad hteo, svašta, nego je od pića postao duševno oboleo, zaostao u razvoju, ili šta već.
Recommended Posts