Jump to content
IGNORED

Strane Lige

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Како играју он и Лазар?

Ne znam, video sam samo golove a Marković je zamenjen posle pola sata.

Mario Gomez ulazi u formu, mislim da će se isplatiti Bešiktašu.

Posted

Ajax-PSV 1:1 vec posle 10min.

Posted

Dobro su otvorili, posle malo stali.

Posted

Opet dobrih 10tak min u drugom poluvremenu, po 2-3 sanse na obe strane, nekako izgleda kao da se igra revijalna utakmica.

Posted

Ajax se napokon probudio, zaostrava se.

Posted

FT 1:2, bilo je jos sansi na obe strane, mozda i 2:2 ne bilo nezasluzeno, ali je PSV sasvim dobro odradio drugo poluvreme i delovalo je da su kontrolisali mec.

Posle 8 kola Ajax, Fejnord i PSV u 2 boda.

Posted

Ajax je svaki teži meč ove godine odigrao loše. Dosta nekarakteristično za njih. Ovo je trebala da bude sezona kada se kupe trofeji. Glavni igrači zadržani, ostatak lige uglavnom prodavao. Baš slabo igraju, PSV bolji, zasluženo dobio.

• 2 weeks later...
Posted

Fejnord vodi kod Hernevena sa neverovatnih 5:0 na HT. Vejinovic sasvim dobar, mada je neizvodljivo biti los kada ti sve ide od ruke-ukupno 6 suteva u okvir gola i 5 golova.

Inace Fejnord ima finu ekipicu sa dosta iskusana, deluje da ce ove godine biti ozbiljniji kandidati PSV i Ajaxu.

Posted

Ajax, Fejnord i PSV nastavljaju trku u troje, ali ovo kolo ostaje upisano po tome sto su sve 3 ekipe ostvarile pobede identicnim rezultatom 3:1.

Posted

U lisabonskom derbiju Zorz Hesus se "osvetio" svojima za odbijanje da mu daju veci ugovor :fantom:

Ubedljivih 3:0 za 20tak minuta u prvom poluvremenu.