bags Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 Koliko je covek kukao ovde za neko namestanje na kraju nista...
Redoran Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 112 sene yan yana - YAN YANA Siyahla beyazla kol kola - KOL KOLA Şerefli şampiyonluklarla - BIR DAHA Gururlan burası BEŞİKTAŞ - GURURLAN! Odoh da otvorim Staru sokolovu.
John Coltrane Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 Bronbi osvojio titulu posle 16 godina kao kruna na ludu sezonu punu klackanja na vrhu izmedju njiih i Mitdilanda. Čak se i Kopenhagen digao iz mrtvih u poslednjih mesec, dva.
levi Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) jel to dobar fudbal kad je toliko golova, ili neki cirkus? sad sam vratio 2. i 3. gol Rijeke, ne zajebavaju se Edited August 1, 2021 by levi
James Marshall Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Dobri su golovi, o fudbalu možemo da raspravljamo
levi Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 rubrika only in Russia, Akhmat - Sochi, kraći prekid zbog zmije na terenu. rutinski su je uhvatili i odneli, deluje da im nije prvi put
Skyhighatrist Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Quote Fabrice Nsakala rushed to hospital after collapsing vs Gazientep Besiktas' left-back, collapsed in the 71st minute with the ball on the other side of the pitch. Čini se da je ok, izgledalo je dramatično...
John Coltrane Posted August 22, 2021 Author Posted August 22, 2021 Ajax napadao Tvente izjednačio pred sam kraj meča. Dobra tekma, Ajax će imati za čim da žali, Aler pogotovu.
John Coltrane Posted August 29, 2021 Author Posted August 29, 2021 Odlična tekma Utreht-Fejnord. Pred sam kraj prvog gost poveo da bi u nadoknadi Utreht izjednačio i u prvim minutama drugog Utreht okreće na 2:1.
Recommended Posts