January 10, 20214 yr Author Opet Doni Malen i Zahavi lagano rešavaju, ovaj put po desnoj strani. Ajax letargičan. Fey je dobio danas Spartu u gradskom derbiju pa je i pored 5 ikseva u borbi za titulu (ako PSV dobije).
January 13, 20214 yr Paok - Oly sudi sudija iz Italije sa VARom. Sad vidim da su uveli strane sudije još od onog prekida sa pištoljem pre par god AZ vodi kod PSV-a u gostima, jesu oni 4. u velikoj četvorci? Edited January 13, 20214 yr by levi
January 13, 20214 yr Prvi put cujem za veliku cetvorku u Holandiji. After the Eredivisie was established in 1956, AZ Alkmaar (2 times), DOS, Sparta Rotterdam, DWS and FC Twente were the only other champions, outside the “Big Three” clubs.
January 13, 20214 yr Author @levi Jesu u "velikoj četvorci", ja sam to pominjao u kontekstu odlganja derbi mečeva izmedju Ajaxa, PSV, AZ, Fejnorda. Uostalom u zadnjih 20 godina pored one titule sa LVG, možda 2,3 puta nisu završavali u top 4. Njihov De Klassieker igraju Ajax-Fejnord, a ubedjen sam da bi 90% ljudi reklo da je najveći derbi Ajax-PSV.
January 15, 20214 yr Author U 22:00 Porto-Benfika, Sporting vodi u svom meču na poluvremenu, Pedro Goncalves nastavlja da cepa mreže.
January 16, 20214 yr Sparta Roterdam - PSV... trenutno 3-4 90 minut , bio penal za Spartu u 86 minutu Sneg, led na terenu, oni igraju kao da je 25 stepeni uz lagani vetric i krcat stadion PSV vodi 5-3 u 93. minutu Edited January 16, 20214 yr by Milosh76