Jump to content

Strane Lige

Featured Replies

• Author

Opet Doni Malen i Zahavi lagano rešavaju, ovaj put po desnoj strani. 

Ajax letargičan. Fey je dobio danas Spartu u gradskom derbiju pa je i pored 5 ikseva u borbi za titulu (ako PSV dobije). 

Tadić :Hail:

Maestro Tadic...

• Author

Odlično poluvreme

Opet Tadić asistira

Ništa od gola

• Author

Opet Tadija asistira, Aler u inat čekićarima.

Ili je ipak ofsajd?!

• Author

Entoni je vidjen u nekoj Barsi npr.

Paok - Oly sudi sudija iz  Italije sa VARom. Sad vidim da su uveli strane sudije još od onog prekida sa pištoljem pre par god

AZ vodi kod PSV-a u gostima, jesu oni  4. u velikoj četvorci?

Edited by levi

Prvi put cujem za veliku cetvorku u Holandiji.

After the Eredivisie was established in 1956, AZ Alkmaar (2 times), DOS, Sparta Rotterdam, DWS and FC Twente were the only other champions, outside the “Big Three” clubs.

ne znam da li su u velikoj 4-ci ali pobediće PSV

• Author

@levi Jesu u "velikoj četvorci", ja sam to pominjao u kontekstu odlganja derbi mečeva izmedju Ajaxa, PSV, AZ, Fejnorda.

Uostalom u zadnjih 20 godina pored one titule sa LVG, možda 2,3 puta nisu završavali u top 4.

Njihov De Klassieker igraju Ajax-Fejnord, a ubedjen sam da bi 90% ljudi reklo da je najveći derbi Ajax-PSV.

• Author

U 22:00 Porto-Benfika, Sporting vodi u svom meču na poluvremenu, Pedro Goncalves nastavlja da cepa mreže.

Sparta Roterdam - PSV... trenutno 3-4 90 minut :D, bio penal za Spartu u 86 minutu

Sneg, led na terenu, oni igraju kao da je 25 stepeni uz lagani vetric i krcat stadion

PSV vodi 5-3 u 93. minutu

Edited by Milosh76

• 2 weeks later...
  • Author

Golčina Bervajna za 2:0 protiv PSV. Ajax kasnije igra kod AZa.

• Author

Fener-Galata upravo počinje, Ozil na klupi.