John Coltrane Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 Porto-Braga, derbi prvog kola večeras u 22.
John Coltrane Posted September 20, 2020 Author Posted September 20, 2020 Nisi video penal u 45+. U drugom Teles jos jednom sa kreča.
renne Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Fener sa dva igrača više nije uspeo da da gol
levi Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 šta je sa šampionima Turske, odkud tako loš start nove sezone? jesu oni direktno u grupi CL?
John Coltrane Posted September 25, 2020 Author Posted September 25, 2020 Da, imaju jednog predstvanika direktno u grupama. Videh i ja da da imaju krompir u bodovima, ali i u koloni postignutih golova. Nije bilo odlazaka niti su menjali Okana Buruka. Trebalo bi upitati @Redoran .
Redoran Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Šta ga znam, pročitao sam da su zadržali najvažnije igrače, neke pustili (npr. Clichy) a neke doveli. Oni jedini mogu da računaju na neki stabilan keš jer igraju LŠ, kod svih drugih su se masovno raskidali ugovori osim možda u Feneru, njih vadi novčanik najbogatije familije u Turskoj. Svaki senzacionalan šampion Turske je, koliko ja pamtim, u sledećoj sezoni epski prdnuo u čabar tako da će i ovima isto da se desi. Za nekoliko godina im prognoziram ispadanje iz lige.
djeneralche Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ista utakmica rumunske lige je isla istovremeno i na areni i na sport klubu, kako je to moguce?
W.F.C. Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Steaua-Dinamo, to je najveci derbi tamo. Arena preuzela rumunsku ligu, ne znam sto SK. A Partizanova s Metalcem isla uporedo na Areni 1 i 3,e sad kao na 1 multiprenos ali cepali samo Partizan koliko sam video. Znaci...
John Coltrane Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Sporting u 87min stigao do 2:2. Grujića nije bilo ni na klupi. Trener domaćih popio crveni zbog protesta pošto je sudija poništio crveni karton gostima posle gledanja VARA. A u Norveškoj, pretvaraću se da zanima još nekog na svetu osim mene, Molde kući tukao Bodo/Glimt koji je pre tekme imao 19 bodova prednosti na čelu tabele. Bodo je prodao Milanu najboljeg igrača, Haugea, koji je na polusezoni imao dabl dabl golova i asistencija (i spakovao golčinu upravo na SanSiru sa 25m), ali nije bilo većeg "egzodusa" kao zadnjih sezona kada u septembru, u sred sezone u Skandijaviji, najbolji igrači budu pokupljeni.
Mindaugas Žukauskas Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Ten Hagu otišle koćnice Ček, 0:12? Au jbt
Recommended Posts