Jump to content
IGNORED

Strane Lige

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

Porto-Braga, derbi prvog kola večeras u 22.

Posted

Nisi video penal u 45+. U drugom Teles jos jednom sa kreča.

Posted

šta je sa šampionima Turske, odkud tako loš start nove sezone?

jesu oni direktno u grupi CL?

Posted

Da, imaju jednog predstvanika direktno u grupama.

Videh i ja da da imaju krompir u bodovima, ali i u koloni postignutih golova. Nije bilo odlazaka niti su menjali Okana Buruka.

Trebalo bi upitati @Redoran .

Posted

Šta ga znam, pročitao sam da su zadržali najvažnije igrače, neke pustili (npr. Clichy) a neke doveli. Oni jedini mogu da računaju na neki stabilan keš jer igraju LŠ, kod svih drugih su se masovno raskidali ugovori osim možda u Feneru, njih vadi novčanik najbogatije familije u Turskoj.

Svaki senzacionalan šampion Turske je, koliko ja pamtim, u sledećoj sezoni epski prdnuo u čabar tako da će i ovima isto da se desi. Za nekoliko godina im prognoziram ispadanje iz lige.

Posted

Ista utakmica rumunske lige je isla istovremeno i na areni i na sport klubu, kako je to moguce?

Posted

Steaua-Dinamo, to je najveci derbi tamo. Arena preuzela rumunsku ligu, ne znam sto SK.

A Partizanova s Metalcem isla uporedo na Areni 1 i 3,e sad kao na 1 multiprenos ali cepali samo Partizan koliko sam video. Znaci... 

• 2 weeks later...
Posted

Sporting u 87min stigao do 2:2. Grujića nije bilo ni na klupi. Trener domaćih popio crveni zbog protesta pošto je sudija poništio crveni karton gostima posle gledanja VARA.

A u Norveškoj, pretvaraću se da zanima još nekog na svetu osim mene, Molde kući tukao Bodo/Glimt koji je pre tekme imao 19 bodova prednosti na čelu tabele.
Bodo je prodao Milanu najboljeg igrača, Haugea, koji je na polusezoni imao dabl dabl golova i asistencija (i spakovao golčinu upravo na SanSiru sa 25m), ali nije bilo većeg "egzodusa" kao zadnjih sezona kada u septembru, u sred sezone u Skandijaviji, najbolji igrači budu pokupljeni.

Posted

Ten Hagu otišle koćnice :mellow:

Ček, 0:12? Au jbt