pantelia Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Celje sampion po prvi put u istoriji, izdrzali da ne izgube od Olimpije.
John Coltrane Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 A Island ide na SK, igraju ko mi u nekom balonu, navijaci na tribinama, niko masku nema-Novakovic u ekstazi.
omiljeni Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: A Island ide na SK, igraju ko mi u nekom balonu, navijaci na tribinama, niko masku nema-Novakovic u ekstazi. oni su našli 50 pozitivnih u poslednja 3 meseca, a testirali su od tad bar pola ukupne populacije
radisa Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 6 minutes ago, John Coltrane said: A Island ide na SK, igraju ko mi u nekom balonu, navijaci na tribinama, niko masku nema-Novakovic u ekstazi. Cela država ima stanovniđtva manje od NS, mogu ako je neko zaražen da pohvataju kontakte u predhodna 3 dana u roku od par sati i da ih sve izoluju... Kod njih je rizik širenja minimalan... Imaju ukupno 8 aktivnih slučajeva
John Coltrane Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Bez obzira, i dalje ne verujem da ovo ide direktno, naviklo se oko da nema navijaca
napadaj Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Ipak će Mamić imati dva kluba u kvalifikacijama za LŠ.
renne Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Kakva vrhunska sprdnja u Austrija 2 ligi pošto gol razlika odlučuje pobednika, već se stiglo do 9:0
John Coltrane Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Portugalska liga prelazi na Arenu.
Recommended Posts