Sokrat Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Hrvati celo kolo 1 gol , ovo mora biti neki rekord.I taj jedan autogol
Nemanja Posrbica Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Bolji Porto od Benfice, zasluženo dobili, ali je zaista slab meč u kojem kao i uvek svi gledaju da ne izgube. Sjajan pas Varele kod gola. Benfica ništa sem ona dva kornera u Ip.
John Coltrane Posted September 20, 2015 Author Posted September 20, 2015 S tim sto je Porto mogao komotno da fasuje 2 crvena kartona. Uglavnom mrsav derbi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemanja Posrbica Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Nisam video ni jedan. Prljava utakmica, ali niko nije zaslužio dupli žuti, a da ne pričam o direktnom crvenom.
Cane Vukic Prebranac Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Бенфика играла као просјечан тололигаш. Драго ми је да им се тај кукавичлук осветио.
John Coltrane Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Nisam video ni jedan. Prljava utakmica, ali niko nije zaslužio dupli žuti, a da ne pričam o direktnom crvenom. Maxi je zasluzio 2 zuta (tj sudija mu je oprostio drugi zuti) a Majkonov start na kraju pp sigurno nisi video kad tako pises. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nani trpa i levo i desno u Feneru. Opet dao gol (na asistenciju Markovića), u 2p ušao van Persie i odmah i on dao gol.
John Coltrane Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 https://vine.co/v/ePAPvgYlZI3
Nemanja Posrbica Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Maxi je zasluzio 2 zuta (tj sudija mu je oprostio drugi zuti) a Majkonov start na kraju pp sigurno nisi video kad tako pises. Sudija nije morao da mu da ni prvi žuti karton, jer su celo prvo poluvreme igrači Benfice proveli u provociranju i sitnom ćuškanju. Tako da epilog bez crvenog je sasvim opravdan. Video sam start Maicona i koliko znam sudija mu ni žuti karton nije dao. To čak nije ni start, jer niko nije bio blizu njega. Naravno da je bilo neoprezno, ali nešto ne verujem da bi tako odigrao da je Jonas bio bliži njemu. Sudija je bio odličan, držao je meč pod kontrolom. Kartoniranjem često može da se napravi loš efekat na meč. Elem, ono što opasno nervira u danšanjem fudbalu je činjenica da se često mečevi pretvaraju u borbu da protivnik dobije crveni karton, umesto da se postigne pogodak. Po meni je to nek vrsta degradiranja fudbala. Jasno je da su pravila isključenja morala da se pooštre zbog kasapina, ali se zbog toga ide u neku drugu krajnost.
John Coltrane Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Sudija nije morao da mu da ni prvi žuti karton, jer su celo prvo poluvreme igrači Benfice proveli u provociranju i sitnom ćuškanju. Tako da epilog bez crvenog je sasvim opravdan. Video sam start Maicona i koliko znam sudija mu ni žuti karton nije dao. To čak nije ni start, jer niko nije bio blizu njega. Naravno da je bilo neoprezno, ali nešto ne verujem da bi tako odigrao da je Jonas bio bliži njemu. Sudija je bio odličan, držao je meč pod kontrolom. Kartoniranjem često može da se napravi loš efekat na meč. Elem, ono što opasno nervira u danšanjem fudbalu je činjenica da se često mečevi pretvaraju u borbu da protivnik dobije crveni karton, umesto da se postigne pogodak. Po meni je to nek vrsta degradiranja fudbala. Jasno je da su pravila isključenja morala da se pooštre zbog kasapina, ali se zbog toga ide u neku drugu krajnost. Cekaj, jesi ti ozbiljan? Sudija mu nije dao zuti zato sto za ono moze samo da se da direktan crveni, Maicon je bukvalno iznesen sa terena da se ne bi dodatno zakrvilo. Elementarno poznavanje pravila igre kaze da igrac moze da dobije karton za nameru da povredi drugog igraca, a Maiconova noga je upravo i krenula u tom smeru, loptu osvaja glavom cemu toliko dizanje noge u visini glave protivnickog igraca koji stoji mirno?
Nemanja Posrbica Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ne slažem se. Inače logika po kojoj mu nije dao žuti, jer samo za to može da se dobije crveni, ne pije vodu. Maicona nisu izneli sa terena, već ga je Helton odvukao dok su se ostali raspravljali i nakon toga svi ušli u svlačionicu vrlo brzo. Ako se ne varam sudija je svirao kraj poluvremena na ovom ispucavanju koje je Maicon pokupio. Stvarno ne vidim ništa spektakularno u ovom potezu, jer da je hteo da ga povredi otkinuo bi ga po glavi nogom, a ne bi ga promašio. Hteo je da ga uplaši i to bilo sve. Nesportski, za žuti, ali crveni teško.
Malvo Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) kakav gol stojiljkovića za bragu, ono bi u toletovoj super ligi bio gol sezone.da uvali i drugi iz kontre, kao falkao jbt Edited September 21, 2015 by Malvo
Muwan Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Bešiktaš vodi protiv Fenera 2-1 na poluvremenu, strelac za goste Tošić
porucnik vasic Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Bešiktaš vodi protiv Fenera 2-1 na poluvremenu, strelac za goste Tošić Како играју он и Лазар?
Nemanja Posrbica Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Dobar autogol dao Tošić (čini mi se drugi u dva kola), mada je mogao sudija da svirne faul. Nevezano, poznanik mi kaže da igra fino za Besiktas.
Recommended Posts