Jump to content

Strane Lige

Featured Replies

Ajax gubi od 37 sekunde, kuci od Utrehta.

Dobro je, preokret pre poluvremena.:happy:

• Author

Povede AZ iz kontre. 

Overio Ajax titulu

Gotovo, zeznuo ove AZ.

• Author

Ako je, bas mi je drago. AZ je mrljavio zadnjih par kola, ali su muski odigrali.

Utesna nagrada za finale LS.

Gledam reprizu ovog turskog čemernog kupa, i zaista nesvakidašnje scene, čak i za jednu Tursku. Tim koji je izgubio, izvinjavam se što im ne zapamtih ime, kolektivno aplaudira sudiji, koji bez ikakvog obezbeđenja napušta teren, izvrgnut ruglu i osramoćen. A zašto? Zato što je svirao dva čista penala za Galatu (Turci imaju VAR). Posle drugog dosuđenog penala prekid je trajao 6 minuta, jer igrači nisu fizički dozvolili sudiji da se uputi ka šesnaestercu. Igrač koji je skrivio penal u kratkom roku dobija dva žuta zbog prigovora, i ne napušta teren nego progoni sudiju aplaudirajući mu i klanjajući mu se. Pritom, uleće rezervni igrač, i kreće da vređa sudiju, bez da ga iko sprečava, zadržava i sl. Kada je penal realizovan, golman uzima loptu iz mreže i kreće ka sudiji, želeći da ga gađa, ili šta već, ali biva zadržan. Nakon toga, meč se raspada, igrači aplaudiraju na svaku odluku, prave oštre faulove (čak i u 16), ali sudija više ne sme da svira ništa. Na kraju se dešava ono sa čime sam i počeo, kolektivni aplauz, sudija pobeže u tunel, odradio dobar posao, ali ne znam zašto mu ovo treba u životu. 

Ovaj Rozenborg hoće dispadne iz lige

• Author

Sampion posrce na samom startu sezone na odusevljenje diljem internet zajednice koja prati Eliteserien.

Od kad ti navijaš za Tromso?

• Author

Vodim ga na FM, a poceo sam i Fantasy da igram i cak kupio NO EuroSport da bih gledao njihovu ligu. Totalno odlepio, a sve je krenulo od knjizevnosti.

Piksi oduvao Stanojevica danas. Hvala Vucicu!

• Author

Jos jedna liga gde je zadnje kolo odlucivalo - Portugal.

Benfila ubedljivo i lagano protiv SantaKlare 4:1, ali Porto se prilicno namucio protiv Sportinga koji je igrao samo za prestis i obzirom da je dugo igrao sa igracem manje pokazao zube. Tek u finisu 2:1 za Porto, bilo i malo guzve Raca Petrovic 1 od vinovnika.

Uze Rijeka kup

Dinamo i penaltik omašio

Za vikend Sarajevo uzelo duplu titulu, HZ preplavile Bascarsiju posle proslave.