Jump to content
IGNORED

Strane Lige

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

PSV dobija rutinski ali je Groningen pokazao zube u par navrata, zasluzili su bar gol da daju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jesu zasluzili, tu nema zbora, ali im je realizacija bila losa. Onaj udarac glavom, u zavrsnici meca, je morao zavrsiti u golu.

Posted (edited)

Ko je sad favorit u Portugalu posle ovih pretumbacija, Sporting? Ne zna se ko je gori na početku

Mislim, trebalo bi Porto da osvoji, ali i  oni su nikakvi

Edited by levi
Posted

Nisam siguran ni ja ko je najjači. Mislim da bi na papiru trebala Benfica da bude igrački najjača, ali to može da se promeni do kraja prelaznog roka. Mada je njih baš potreslo ovo sa Jesusom.

Posted

Ja sam malo sinoc uhvatio Porto i nisu bas briljirali, Alu Sisoko komican u odbrani.

Meni nije jasno kako se Zorz Hesus zakacio sa upravom da je morao da ode u najljuceg rivala?

Posted

Jesus je Sportingovac.

Mislim da Porto nije odavno imao više Portugalaca u sastavu. Prodali su (za sada) tri top igrača, a nije doveden ni jedan top talenat, sem Imbule, koji je baš puno plaćen.

Posted

Jesus je Sportingovac.

Znam. A ko im je ljuci rival od gradskog rivala? Nemoj da te zavaraju silne titule Porta, Benfika i Sporting su i dalje najomrazeniji jedni drugima.

Posted

Nani asistirao Van Persiju za gol na gostovanju u drugom kolu. Ali zeznuo ih Kjaer autogolom tako da je završilo 1:1.

Antalija utefterila i drugu pobedu, Eto'o ponovo strelac.

Quaresma dao gol za Bešiktaš i odmah zatim dobio crveni karton pa ih je Trabzon na kraju dobio 2:1.

Prošle nedelje je i Nemanja Tomić bio strelac za Jedinstvo Mladosti™™ iz Ankare.

Posle dva kola na tabeli su prvi Trabzon i Antalija. Lep početak.

Posted

Nani asistirao Van Persiju za gol na gostovanju u drugom kolu. Ali zeznuo ih Kjaer autogolom tako da je završilo 1:1.

Antalija utefterila i drugu pobedu, Eto'o ponovo strelac.

Quaresma dao gol za Bešiktaš i odmah zatim dobio crveni karton pa ih je Trabzon na kraju dobio 2:1.

Prošle nedelje je i Nemanja Tomić bio strelac za Jedinstvo Mladosti™™ iz Ankare.

Posle dva kola na tabeli su prvi Trabzon i Antalija. Lep početak.

Sta je sa ciganoubicom, je l igra?

Posted

Sta je sa ciganoubicom, je l igra?

+1

Posted

Prvo kolo očekivano na klupi (jer Antalija igra strogo sa jednim špicem), drugo ni na klupi. Valjda će dobiti malo da igra, ipak je ubacio 16 komada prošle sezone.

Posted

2 poraza u prvih 5 kola (pri tom ne bas tako tezak raspored), ispadanje iz Evrope. Vukomanovicu spremaj se.

Posted

Taman da preuzme Kairat i osvoji duplu krunu!