August 11, 20159 yr Video sam samo blizkrig onog nekog klinca iz Uniteda, dva gola za dva minuta. Škoti me svaki put ponovo iznenade. Uopšte nisu toliki balvani za kakve ih smatram, ima dobrih tehničara i lepih poteza. Ostrvsko kidanje se podrazumeva
August 11, 20159 yr Poslednjih pola sata su solidno poludeli https://www.youtube.com/watch?v=5ehINF7mfEc&feature=youtu.be&t=160
August 14, 20159 yr Author Sporting gostuje Tondeli a Fener ceka Eskisehir i otvaraju POR i TUR lige veceras.
August 15, 20159 yr Author Na tekmi Ajax-Viljem II se uopste ne cuje komentator, totalno je nadjacan publikom, inace on sapuce i inace kad prenosi tekme zamislite muku kad je jos i utisan. Sent from my iPhone using Tapatalk
August 15, 20159 yr Eto'o komada dva za Antalyaspor na otvaranju sezone i pobedu od 3-2 u gostima. Podolski takodje zabio za Galatu i doneo bod na gostovanju u Sivasu. Fener dobio sa dva gola postignuta u nadoknadi prvog poluvremena.
August 15, 20159 yr Janevski u prošlom kolu izgubio od Jankovića, a danas sa Muslinom kod kuće 1.1 Ovo sam jos i uhvatio od nekog 60'. Ne verujem da Janevski vodi neki tim...