March 5, 20178 yr Author U pravu si, moja greska. Prebacio sam se na PSV koji je juce dobio. Da zlo bude vece Ajax sam pao na tiketu, a imali su igraca vise zadnjih par minuta meca .
April 21, 20177 yr http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=04&dd=21&nav_id=1252786 5-1-0A vrlo skroman budzet...
April 22, 20177 yr Author Veceras u 21:30 lisabonski derbi. Benfika gostuje i ima 3 boda vise od Porta koji ceka Feirense u ovom kolu. Pre par kola je u duelu Benfike i Porta zavrseno 1:1. Ukoliko Sporting dobije pricice Benfici na -5 (isto bi im bezao i Porto ako dobiju u ovom kolu). Sa ovim nam ostaje jos 5 kola do kraja, moze biti zanimljivo.
April 22, 20177 yr Hajduk zeznuo HNK u Zagrebu i ako Rijeka sad pobedi imace plus 7. Besiktas ako dobije sutra fenjerasa ide isto na plus 7. Sutra i Galatasaraj - Fenerbahce u 18h.
April 22, 20177 yr Hajduk zeznuo HNK u Zagrebu i ako Rijeka sad pobedi imace plus 7. Rijeka odigrala 1:1 s Istrom i otišla na (samo) +5 ali mogu biti zadovoljni obzirom na gol postignut iz ofsajda. Istri & navijačima bod protiv Rijeke kao pobjeda (i peto mjesto, najbolji plasman ever, 20 bodova iza četvrtog Hajduka i četrdeset iza prve Rijeke :0.6: ). E da, Dinamo je GNK, HNK je Hajduk...i Rijeka. Edited April 22, 20177 yr by Zis
April 23, 20177 yr Author PSV-Ajax danas, Fejnord gostuje Viteseu.Slicna situacija kao POR. PSV daleko od titule 7 bodova, ali moze da pomrsi racune Ajaxu.
April 23, 20177 yr Locadio golcina iz slobodnjaka sa oko 25m za 1-0 Sent from my iPhone using Tapatalk
April 23, 20177 yr Solidno se igra u Holandiji, ali je sinoć bila sjajna utakmica u Lisabonu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
April 23, 20177 yr Author Lep gol, vaistinu. Inace kad god gledam PSV pozelim da neko nalupa ovog Morena, evo i sad izigrava majmuna-mogao je fasovati crveni mirne duse. Ocekujem malog Klajverta u nastavku.
April 23, 20177 yr Seltik i dalje nema s kim u Skotskoj da igra, izbacili Rendzers u polufinalu FA i idu na Aberdin u finalu. Titula davno osvojena.
April 23, 20177 yr Author To je to-Fejnordu treba 1 pobeda iz 2 duela i to sa Ekscelsiorom i Heraklesom i bice prvaci prvi put od bombardovanja.
April 24, 20177 yr Crna dimna bomba, jbt, ovo se ne vidja svaki dan. Kako to, ja mislio samo balkanski divljaci pale? Ipak sam pogrešno mislio