Jump to content
IGNORED

Strane Lige

John Coltrane

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam gdje pa hajde ovdje. Zaista mi nije jasno odusevljenje sa kvalitetom nacionalnih liga u Juznoj Americi. Ovo sto River igra protiv Hirosime je za plac. Hirosima je limitirana i ocekivano je da ne znaju, da su borbeni, da se brane i cekaju kontre. I tako raspala je imala bolje sanse.

Ako je River najbolji predstavnik JA onda mogu komotno katanac na kontinent. Ovaj alibi fudbal ja tebi ti meni, svaki napad sablonski i svaki preko bokova je prevazidjen prije 70 godina. Jad i cemer...

Edited by MiddleClass
Posted

Gotov je River, ima već par meseci. Raspala im se igra kojom su osvojili CLdA, završili su deveti na kraju sezone u Argentini.

Posted (edited)

Nisam to znao. Evo ih i Hirosima gazi, ali se drze rezultatski... :D

Edited by MiddleClass
  • 2 weeks later...
Posted

FC Porto prodao je prava za emitovanje domaćih utakmica u portugalskom šampionatu kompaniji PT za 10 sezona, s početkom od 2018. godine, za 457,5 miliona evra što predstavlja najveći ugovor u portugalskom sportu u istoriji.Ugovor takođe uključuje reklamiranje kompanije PT na dresovima, počev od januara ove godine te prava za emitovanje TV kanala Porto Canal, počev od 1. januara 2016. godine za 12 ipo sezona.
Posted

pravi je momenat da vrate josea i da ponovo napadnu CL.

Posted

pravi je momenat da vrate josea i da ponovo napadnu CL.

Одрадили су посао само такав.

• 2 weeks later...
Posted

jos nije zvanicno potvrdjeno ali izgleda da je Porto smenio Lopetegija

• 2 weeks later...
Posted

Fejnord-PSV poceli pre 15min.

Posted

Fejnord poveo od AZa i onda vec u poluvremenu 2:1. Pocetak drugog jos ludji, vec 4:1 za AZ, Gio neverue.

Posted

Lepe makazice za 1-1 na Feyenoord-Heerenveen. :ziga:

Posted

Vaistinu lepe, pod precku.

Jbt ovde izgubili, pa od AZa u gositma 4:2, pukli kuci od PSV, 1:1 sa Groningenom i malo po malo eto ih na -12.