aram Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ugo video si veceras Lama, to je ono na sta sam mislio kada sam pisao o "mucenom Lamu" kog je Pep seta na 3-4 pozicije. Jednostavno coveka nema na terenu. zajebo se tu pep. mislim da je lam mogao tako da mu funkcionise, kao nekakav libero, samo u kombinaciji sa svajnijem...
Ivo Petović Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 btw, Arsen je, realno, car. Uložio je 0 eura u igrače, a dobio Bajern sa 2-0. Engleski, FM-om opčinjeni, novinari, mogu samo da mu se sagnu,
crtamOrasi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Roma, dala, Roma uzela. Nema prikladnog emoticona, realno. Sta meni jede zivce dvajes godina, sunce ti jebem
MiddleClass Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Povratak Elite... Steta sto se nije dobila Roma i poslala u LE.
ArleKino Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 btw, Arsen je, realno, car. Uložio je 0 eura u igrače, a dobio Bajern sa 2-0. Engleski, FM-om opčinjeni, novinari, mogu samo da mu se sagnu, Pazi, koliko god mi svi srali o Arseneu, on zna takticki nadjebati suparnike (Pellegrini, Van Gaal, Ancelotti u Milanu, a cak i Mourinho u Community Shieldu). Ej, onaj Heynckesov Bayern je uzeo 2:0 na Allianzu istom ovakvom igrom - pusti im loptu i uhvati ih na kontru. U svojoj najavi za utakmicu sam rekao da dobivamo 2:1.
MancMellow Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Pazi, koliko god mi svi srali o Arseneu, on zna takticki nadjebati suparnike (Pellegrini, Van Gaal, Ancelotti u Milanu, a cak i Mourinho u Community Shieldu). Ej, onaj Heynckesov Bayern je uzeo 2:0 na Allianzu istom ovakvom igrom - pusti im loptu i uhvati ih na kontru. U svojoj najavi za utakmicu sam rekao da dobivamo 2:1. nemoguće. to ne postoji u fudbalu
crtamOrasi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Povratak Elite... Steta sto se nije dobila Roma i poslala u LE. Poslali smo se sami, bez brige. Tesko da postoje ovoliki luzeri u svetu sporta, sanse da dobijemo Lever kod kuce su 1:1.000.000. Naci cemo nacin da zaseremo kako god da okrenes. Ako nikako drugacije onda porazom od mocnog Batea, Zeman je verovatno uzivao u tekmi :D
Ivo Petović Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Pazi, koliko god mi svi srali o Arseneu, on zna takticki nadjebati suparnike (Pellegrini, Van Gaal, Ancelotti u Milanu, a cak i Mourinho u Community Shieldu). Ej, onaj Heynckesov Bayern je uzeo 2:0 na Allianzu istom ovakvom igrom - pusti im loptu i uhvati ih na kontru. U svojoj najavi za utakmicu sam rekao da dobivamo 2:1. Realno, Arsene je pre svega vrhunski menadžer - efikasnost, efektivnost, maksimum rezultata sa minimumom troškova i to...pa tek onda dobar fudbalski taktičar. :) Ali, da je odličan um, definitivno jeste...
Pokojni Ruxin Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 +1 na ko god reče da je penal za elitu bio čist ko suza
crtamOrasi Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Bio je penal, Torosidis je prosto malouman. Al je bio i penal za nas plus crveni za Papadoupolosa na 2:1
Strahan Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ugo video si veceras Lama, to je ono na sta sam mislio kada sam pisao o "mucenom Lamu" kog je Pep seta na 3-4 pozicije. Jednostavno coveka nema na terenu. Yes sir. Ima Pep neke zanimljive ideje ali to mu ne prolazi u LS. Nije se meni dopalo ovo veceras, nevezano sto su izgubili.
radnik Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 nemoguće. to ne postoji u fudbalu Pa postoji jos nesto osim Mancestera, Manc ... LvG-og Mancestera, to si hteo reci :P
ArleKino Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Realno, Arsene je pre svega vrhunski menadžer - efikasnost, efektivnost, maksimum rezultata sa minimumom troškova i to...pa tek onda dobar fudbalski taktičar. :) Ali, da je odličan um, definitivno jeste... Donekle je sve to tačno, ali... Zna igrati na rezultat, ali ga mrzi. Sjeti se onog puta do finala Lige prvaka kad nismo primili gol u nokaut-fazi do finala. Ili one pobjede u Kloppovom gnijezdu pretprošle sezone. Ili kod Cityja prošle.
Dr Arslanagić Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Vengerov najveći uspeh je što je nekako uspeo da natera one gedžovane Diksona, Adamsa, Vinterburna, Parlora i Rajta da prestanu da piju, puše, da se drogiraju i jedu masnu hranu.
Recommended Posts