John Coltrane Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Edit - ima i dm sat Ja sam u stvari instalirao samo zbog Dorcela. To ne ulazi u 199din Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Dajte blok broj 5 i markere u nekoliko boja, imamo eplovce na temi
porucnik vasic Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Dajte blok broj 5 i markere u nekoliko boja, imamo eplovce na temi Ја мислио ти као Ситијевац, имаш разлог да славиш.
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Najjače da ću da slavim pobedu protiv 1 menhengladbaha. Pa od njihovih tv prava ne možeš da kupiš ni pola precenjenog mladog engleskog repstativca (ko je reko delf?) Edited September 30, 2015 by Ruxin
zoki Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) pokrenes program koji zelis da gledas u vlc-u, odmah ides na save playlist to file, fajl otvoris nekim notepadom i prekopiras ovaj dio mms://212.200.188.70/1?ctrl=IcTERb6VsTuu8oTyIImE2TnZAOuVx7VdaJobPos%4090YBXHbVnMAGyw%3d%3du program na telefonu/tabletu koji moze otvara network stream, vjerovatno opet vlc.Prekopirao linak u vlc na tabletu ali neće :( Radi li kome a da nije preko kompa? Edit: on topic, gledam pregled, al je Hart izdominirao Edited September 30, 2015 by zoki
Timmi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 naravno, prekopiras svoj link iz fajla, ne ovo sto sam ja ostavio. To samo da pokazem sta se kopira. I sve to mora brzo. Ja sam uspio na windows phonu.
zoki Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) A moj link? Aj javljam onda sutra kako je prošlo.. Pa i ne mora brzo, uvatiću skrin šot pa prepisati Mogla bi moderacija da raspali neki split, smorismo ovde sa potocima.. Edited September 30, 2015 by zoki
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Šta je inače sa džonsarom ove sezone? Trener ne voli engleze?
Timmi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 A moj link? Aj javljam onda sutra kako je prošlo.. Pa i ne mora brzo, uvatiću skrin šot pa prepisati Mogla bi moderacija da raspali neki split, smorismo ovde sa potocima.. jos jednom pokrenes program koji zelis da gledas (arena 1) u vlc-u, odmah ides na media -> save playlist to file, taj fajl otvoris nekim notepadom i prekopiras dio koji pocinje sa mms://
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ne otvara ni na kompu ni na mobilnom :(
Renegade Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 jos jednom pokrenes program koji zelis da gledas (arena 1) u vlc-u, odmah ides na media -> save playlist to file, taj fajl otvoris nekim notepadom i prekopiras dio koji pocinje sa mms:// Ili još brže ctrl+I i odmah se gore pojavi ceo link koji može da se kopipejstuje dalje po želji.
MancMellow Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Šta je inače sa džonsarom ove sezone? Trener ne voli engleze? bio je povredjen
Recommended Posts