ljakse Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ovo bi trebalo da je taj web tv i zato bi trebalo da pozivi, jer bi morali da mijenjaju citav sistem da ovo zajebu. na isti fazon je prije 5-6 godina mogao da se gleda nba league pass, pa su onda presli na svoj player u browseru. je l ta varijanta samo za pece? :(
aram Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 slika kasni 2s za zvukom, još kada bi to moglo da se nekako sinhronizuje... mislim da to moze u vlc-u... pitaj negde na racunarima
MancMellow Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 slika kasni 2s za zvukom pa onda bi trebalo da je savrseno sinhronizovano...
Bright Billy Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 dve pobede za najmocniju ligu u univerzumu veceras ce na TVu da padnu naucno-obrazovne analize, ko na mars da su sleteli.
MancMellow Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Elem, izvukososmo se. Pred kraj je bilo i ok, ali je bilo zajebato u onih 15tak minuta... Jbg, oba centralna vezna po zuti, a onda je izasao Svajni (ok, normalno je da je ubacio Jonesa, cim je ovaj ubacio Bendtndtndtnera, ali svejedno. Ok, 3 boda. Rooney je tragican. Ali ce zato mali da bude igracina.
Renegade Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 mislim da to moze u vlc-u... pitaj negde na racunarima tools/track synchronization pa 2 sec delayed
Pokojni Ruxin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Eto, vest hem>predstavnik nemačke u lš i zvanično Edited September 30, 2015 by Ruxin
gone fishing Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 pa onda bi trebalo da je savrseno sinhronizovano... sjajno je usklađeno, saznaš da je sudija svirnuo penal 2s pre nego što to vidiš u prenosu...
renne Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 je l ta varijanta samo za pece? :( Mada sad vidim da su u ovom web tv config.xml fajlu linkovi koji se mogu preraditi pa ubaciti u vlc direktno
Nemanja Posrbica Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Tek je posle negledljivo, jer nema engleza. Epic! Dosta neuigrano deluje Juve, ali čim se uigraju, teško ostatku Serije A. Imam osećaj da će pod moranjem da vežu jedno 15ak kola bez poraza uz prosutih max 6 bodova. Nije mi jasno šta Emeri pokušava ove sezone. Promenio je par igrača, ima i povređenih, ali mi nije jasna promena koncepcije igre. Ne liče na Sevillu iz prethodnih godina, makar ne sada na početku godine. Poljak će im biti sledeća velika prodaja.
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Mada sad vidim da su u ovom web tv config.xml fajlu linkovi koji se mogu preraditi pa ubaciti u vlc direktnogosn ljakse isprobajte ovo pa javite
Timmi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) slika kasni 2s za zvukom, još kada bi to moglo da se nekako sinhronizuje... u vlc-u ides na track synchronization pa audio stavis 2 sekunde i savrseno se poklapa. :) Edited September 30, 2015 by Timmi
Recommended Posts