Kreator Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 (edited) Treci gol je najsmesniji :D 3:1 Pa kakvu sansu propusti sad maribor, na metar od gola, samo da je cushne u mrezu Edited July 22, 2015 by BlackGeorge
El Patron Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Kakva glupost ovog Kanjasa, drugi zuti i igrac vise za Maribor. Ovaj golman Astane gori od Sevcenka iz Dila Gori.
El Patron Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Bas i nije, jer ako igramo kvalifikacije za LE, vise nam odg da ispadaju ovi sa vecim koeficijentom od nas, da bi smo se nasli medju povlastenim ekipama.
theanswer Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 (edited) ja pucam na visoko, steauu sam već izbacio pod uslovom da se provuku večeras protiv trenčina. Edited July 22, 2015 by theanswer
El Patron Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 ma da, ove 2 ekipe koja god da prodje mislim da imaju zagarantovan plej of, jer idu na Helsinki.
Nemanja Posrbica Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Astana izbacila Maribor. Nije da nešto posebno cenim Maribor, ali su ako ništa drugo dobro uigrani. Za prvih par kola, Kazakstanci su zajeban protivnik u najmanju ruku.
*edited by mod Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Jedne godine izbacis Seltik i igras nereseno sa Celzijem a u sledecem izletis u pretkolu...
theanswer Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Maribor ako nista nas priblizava statusu nosioca u q4 za LE mada teoretske sanse postoje i za q4 LS. Maribor je takodje bio projektovan za treci sesir grupne faze LE. Imam neki osecaj da ce Dinamo da zglajzne veceras
Kreator Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Astana izbacila Maribor. Nije da nešto posebno cenim Maribor, ali su ako ništa drugo dobro uigrani. Za prvih par kola, Kazakstanci su zajeban protivnik u najmanju ruku. Ma daj bre, bio je uzasan fudbal, mozda je astana za nijansu bolje igrala. Golovi su presmesni.
Recommended Posts