189- Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 kakva pljuvaza na suareza, ja ocekivao da je uradio ne znam ni ja sta kad ono nista specijalno.
Nemanja Posrbica Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 (edited) Radja izgleda ozbiljno sjebao Rafinhu. Edited September 16, 2015 by Nemanja Posrbica
gervasius twinkleminkleson Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 jbt navijac uniteda i barcelone, imali sta gore Navijač partizana :D
MiddleClass Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Elitno punjenje amatera iz Bjelorusije. Valensija Maminjo :hail:
Jozef K. Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Radja izgleda ozbiljno sjebao Rafinhu.Bio je start sa dve noge, tako da me nije iznenadilo da je ozbiljno povređen. Suarez je stvarno toliko problematičan da je to neverovatno. Utisak dana da je Mamić objasnio Profi. Poslao tapatalk
Nemanja Posrbica Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Živo me zanima kako će Zenit da ove godine usere motku i ne plasira se u narednu fazu. Jednog direktnog rivala su dobili u gosti, drugi ima puno povređenih igrača. Hulku i Witselu je krajnje vreme da se presele na zapad.
ducca Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Suarez dzukela, daj vise isterjate ga sa svih terena. Kreten odvratni. Kamo komentar na Nianggolanov start na Rafinju? To nije kretenski i odvratno, u zaru borbe pretpostavljam? Suarezov start jeste bio bezobrazan, sve stoji, ali Radjin je mnogo gori i za posledicu je mogao imati ili lom noge ili sjebavanje kolena. Uspeo je ovo drugo. Prosto neverovatno da se ne pomene, posle napusa Suareza.
crtamOrasi Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Jeste Radja malo sirov i nalozen i desavalo se vec da povredjuje protivnicke igrace. Trebalo bi malo da oladi sa tim startovima sa ledja (to mu je defanzivni tm, nogom kao kukom pokupi loptu otpozadi, mozes da vdis bar jednom na svakoj tekmi, razlika je da je sada Rafinha u delicu sekunde zastitio loptu svojom nogom i eto sranja). Neoprezno jeste, namerno nije. Razlika u odnosu na Suareza je sto je Suarez vec bio u konfliktu sa Szczesnyjem posle onog polupenala u 1/2 i jako su male sanse da ga nije namerno povredio znajuci kakav je lik. Cak je posle udarca sutnuo jos jednom u padu u pravcu ovoga, ali nije stigao da ga overi.
MiddleClass Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Ne valja romin bod eliti, ali 4 boda u tom dvomecu bice dovoljno za prolaz.
Meazza Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cak je posle udarca sutnuo jos jednom u padu u pravcu ovoga, ali nije stigao da ga overi. Ovo. Gazenje cak ni ne racunam (za to moze da nadje izgovor, tipa nije mogao da se zaustavi). Ali lopta je vec bila u rukama Scensnog, a ovaj ga je namerno ritnuo jos jedanput.
Кристофер Лумумбо Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Rajko zna terza znanje, utopio ga na vreme.
Recommended Posts