crtamOrasi Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Uf, super zdrebac. Moglo je bolje iz prvog, al nije iz drugog i petog. Nego, moze li 1 Rafa da ne izvede Real iz grupe? Ne deluje mi nemoguce.
MiddleClass Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Roma ce ti opet u LE. Bez imalo zajebancije...
Aleksandar88 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nema šanse, debeli kelner je truba u ligi, gde ima maniju branjenja i kontrolisanja protiv timova koje bi Real ispratio sa petardom, ali je doktor za kup takmičenja i eliminacione faze. Ako ostane na klupi do maja, prognoziram mu bar polufinale.
189- Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ma sigurno, ne moze pobediti sporting iz hihona a dobijace najjace ekipe evrope
Aleksandar88 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ma sigurno, ne moze pobediti sporting iz hihona a dobijace najjace ekipe evrope Tako je .
crtamOrasi Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Roma ce ti opet u LE. Bez imalo zajebancije... Mozda, al nije mi preterano tesko palo sto je Elita a ne neki City.
MiddleClass Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 ma sigurno, ne moze pobediti sporting iz hihona a dobijace najjace ekipe evrope Jeste... giganti iz Malmea i Donjecka.
MiddleClass Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Sorry, orasi se pitao da li moze Rafa da ostane u grupi i mislio sam da si se ti nadovezao na tu pricu...
porucnik vasic Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ova Galata ima više sreće nego pameti. Што их толико не волиш? ;)
Giggsy Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Prolaz ne bi trebalo da dođe u pitanje. Mora se biti prvi. Grupa nije tako naivna, nijedna ekipa nije iz ranga ovih sto su dno, poslednji put kad smo imali nesto slicno smo ispali...
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Mora se biti prvi. Grupa nije tako naivna, nijedna ekipa nije iz ranga ovih sto su dno, poslednji put kad smo imali nesto slicno smo ispali... da, nema top timova, ali nema ni krš krševa. Mora maksimalno da se igra. A sad, prvi - drugi...mislim da nije toliko bitno. U većini gripa, izuzev dve, više manje je svejedno
Recommended Posts