Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne mislim da je prevazidjeno. Jedino sto bih ja promenio je da ako je isti rezultat u oba meca, da se odmah ide izvodjenje penala jer u suprotnom dajes ekipi koja je domacin u revansu dodatnih 30 minuta na domacem terenu.

+1

edit. Doduše, možda i ne treba ukidati, ali onda se moraju menjati neka druga pravila.

Edited by Nemanja Posrbica
  • Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni su produžeci jako zanimljivi. Možda da u produžecima ne važi pravilo gola u gostima...

Posted

Meni su produžeci jako zanimljivi. Možda da u produžecima ne važi pravilo gola u gostima...

Ni to nije loša ideja.

Posted (edited)

Ne mislim da je prevazidjeno. Jedino sto bih ja promenio je da ako je isti rezultat u oba meca, da se odmah ide izvodjenje penala jer u suprotnom dajes ekipi koja je domacin u revansu dodatnih 30 minuta na domacem terenu.

pa daješ gostu mogućnost da postigne gol u prvom minutu koji vredi duplo

inače je pravilo odlično. 30min prednosti domaćeg terena negira gol koji vredi duplo. a baš zbog ekipa koje se brane u prvoj utakmici kao dila gori ili vardar ne treba ga ukidati. nagrađuješ tako ekipe koje se konstantno brane. 

Edited by theanswer
Posted

pa daješ gostu mogućnost da postigne gol u prvom minutu koji vredi duplo

Da ali ako u oba meca gostujuci tim dobije crveni karton, tim koji je drugi gostovao ima 30 minuta vise da igra sa 10oricom.

Posted

U stvari, u pravu je answer. Ja ne bih ništa dirao.

Posted

Treba da se promeni to glupo pravilo, prevaziđeno je

+1

Posted

Naravno da bi trebalo da se ukine. Mnogo glupo pravilo

Posted

Malmo jedva, citam da su u nekoj dubiozi, registrovali golmana koji ima 49godina :lolol:

Posted

Nece moci ove noci. Samo preko mrtvog skendera bega

Posted

Ne može se probiti bunker bez centarfora. Bezjak i Younes nisu top klase napadači, ali odakle im ideja da ih prodaju oba, a da dovedu nikoga.

Da se ovo desilo u Srbiji krenula bi prica da drzava sistematski unistava jedan klub ne bi li pogurala drugi...

Posted

Milsami ili Skenderbeg najmanje u grupi LE [emoji2]