Miljenko Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) Ala ih uhvatise na brzinu, mada Juventus nije imao ni srece. Edited June 3, 2017 by Miljenko
SleeperSleep Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Drago mi je zbog Zizou-a Modric, svaka cast modric je ubedljivo najbolji igrac na terenu, a zizu je bog fudbala, u svakoj ulozi.
ToniAdams Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ala ih uhvatise na brzinu, mada Juventus nije imao ni srece.pa nije bas na brzinu, juve je kuvana noga celo drugo pol
Jozef K. Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Loše Juve u drugom. Doduše Real ima za to zasluge. Plus drugi gol iz karambola. Gotovo je. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
John Coltrane Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ako mi je ista drago to je da bar malo olade sa granitnom odbranom Juvea koja dozvoli da im najbolji igrac danasnjice zabije iz peterca. Pa gde je flaster? Sta ste ocekivali jbt? Toliko ga pustaju. Evo dok pisem ovo Ronaldo sa penala sam ko duh sutira preko gola. Steta za tekmu, totalno su se pogubili. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) Nadam se da Mesi gleda kako se prolazi kroz odbranu Juvea. Pricao je ovih dana da je opcinjen Juveom i dvomecom sa njima... Edited June 3, 2017 by MiddleClass
Toni Sumaher Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Juve u drugom jeziv, kukavicki i kalkulantski. Poceo je da igra Marselo, pre gola je zavrnuo Ronaldu na petercu, pre suta Kazemira opet preko njega akcija. Kod treceg gola Mandzukic iskulirao riskantnu loptu Sandra, a Juve igra zonu na petercu... Zasluzeno Real.
Recommended Posts