March 8, 20178 yr Barsa pogurana, ali PSG se sam ubio. Kakva sramota jbt.Kako da se ne ubiješ kad izmisle dva penala, a još jedan tebi ne sude
March 8, 20178 yr Igrali kao pizde i nije mi žao što su ispali. Čim su krenuli malo napred dali jedan gol i omašili 2 šanse ali ne daj bunker. Evo vam bunker paceri. Baš sam se razmišljao kako će se sada sjebati ali rekoh ipak 4-0 je kapitalna prednost .
March 8, 20178 yr Da bog da im Serhio Ramos dao gol u 95. minutu negde. Inace Real ne mirisem nikako. Edited March 8, 20178 yr by Grandilof
March 8, 20178 yr Kako da se ne ubiješ kad izmisle dva penala, a još jedan tebi ne sude I nisu repriziral taj trenutak kad ADM šutira kao baba... Jebem ti, 100% sam uveren da ga je igrač barse udario po nozi... I da, ko ikad više bude srao o suđenju u PL, neka se pokrije ušima (uključujući i mene)... Tamo se ne zna, ali se ne krade ovako otvoreno... Neka, Majovi će ih izbaciti...
March 8, 20178 yr Kako da se ne ubiješ kad izmisle dva penala, a još jedan tebi ne sude penal za PSG nikad ne bih svirao, prvi penal Barse je pola pola. PSG je upropastio dve sanse od 1000%. Edited March 8, 20178 yr by Toni Sumaher