Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 i ja mislim da je bio penal sto ne umanjuje priznanje borrisu :) ti se ne vazis, kontriras radi kontriranja.
borris_ Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 I tada je bio penal. Ali primiti onakva tri glupa gola (svaka cast Iniesti za petu) zasluzili smo da se useremo.
radisa Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Ovo je prelomljeno ulaskom ADM... Par kontri je povukao, i to je to...
Cash Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 mi smo sa igracem manje igrali bunker U Minhenu ste igrali celo vreme sa 11 igrača.
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 I tada je bio penal. Ali primiti onakva tri glupa gola (svaka cast Iniesti za petu) zasluzili smo da se useremo. Pa cekaj, kakav gol mislis da primis, kad su svi u sesnaestercu? Glup, naravno.
John Coltrane Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Ovako dobar bunker ni Celzi nije igrao. Igaro je Junajted 2008. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Zašto ovo nije penal? Jel ima neko da banuje ovog Radisu?
Recommended Posts