Meazza Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Na sta lici vezni red Barselone,Buskec propo,Iniesta u penziju,a Rakitic,no coment Da se nisu uplasili ovi iz PSZ,rutinski bi resili ovaku Barselonu bez veznog reda BvB lagano i to bez Rojsa Nisu mogli u kontru bez Di Marije, nije do usranih gaca.
radisa Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Kako je lepo kad zazivi topik, bilo ko u crkvi Vala baš U sledećem kolu da ispadne Real, pa da uživamo u polufinalu i finalu...
Ivo Petović Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Nisu mogli u kontru bez Di Marije, nije do usranih gaca. Nije samo do Di Marije, ušli su u krilo golmanu od početka. Na početku 2/2 su krenuli agresivnije i dublje, ali onda je došao onaj penal.
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Vala baš U sledećem kolu da ispadne Real, pa da uživamo u polufinalu i finalu... gde bre, vidis kako je poludeo onaj Ramos. mislim, daj boze, meni vazno samo sta ce Atletiko da uradi.
Bogotac Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Barsi je vreme za rebuilding,veza posebno,Rakitic,Andre Gomes,Buskec,Arda,svi out
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 btw, mora se odati priznanje Borrisu, jedini on misli da je bio penal
Ivo Petović Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Mesi je izgubio onaj jedan mikrokorak brzine koji ga je činio nezaustavljivim. Mislim da će do kraja karijere igrati ovo što igra večeras - neku vrstu klasične desetke.
renne Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 btw, mora se odati priznanje Borrisu, jedini on misli da je bio penal Pa ni ti ne misliš da je bio penal.Ili misliš na onaj nedosuđeni za psg u prvom?
aram Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 i ja mislim da je bio penal sto ne umanjuje priznanje borrisu :)
189- Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Ovako dobar bunker ni Celzi nije igrao. mi smo sa igracem manje igrali bunker
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Pa ni ti ne misliš da je bio penal. Ili misliš na onaj nedosuđeni za psg u prvom? mislim na dosudjen penal.
Recommended Posts