March 8, 20178 yr Na sta lici vezni red Barselone,Buskec propo,Iniesta u penziju,a Rakitic,no coment Da se nisu uplasili ovi iz PSZ,rutinski bi resili ovaku Barselonu bez veznog reda BvB lagano i to bez Rojsa Nisu mogli u kontru bez Di Marije, nije do usranih gaca.
March 8, 20178 yr Kako je lepo kad zazivi topik, bilo ko u crkvi Vala baš U sledećem kolu da ispadne Real, pa da uživamo u polufinalu i finalu...
March 8, 20178 yr Nisu mogli u kontru bez Di Marije, nije do usranih gaca. Nije samo do Di Marije, ušli su u krilo golmanu od početka. Na početku 2/2 su krenuli agresivnije i dublje, ali onda je došao onaj penal.
March 8, 20178 yr Vala baš U sledećem kolu da ispadne Real, pa da uživamo u polufinalu i finalu... gde bre, vidis kako je poludeo onaj Ramos. mislim, daj boze, meni vazno samo sta ce Atletiko da uradi.
March 8, 20178 yr Mesi je izgubio onaj jedan mikrokorak brzine koji ga je činio nezaustavljivim. Mislim da će do kraja karijere igrati ovo što igra večeras - neku vrstu klasične desetke.
March 8, 20178 yr btw, mora se odati priznanje Borrisu, jedini on misli da je bio penal Pa ni ti ne misliš da je bio penal.Ili misliš na onaj nedosuđeni za psg u prvom?
March 8, 20178 yr Pa ni ti ne misliš da je bio penal. Ili misliš na onaj nedosuđeni za psg u prvom? mislim na dosudjen penal.