Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

I kakav Mbape novi Henri, nama™ su rekli da je Marsial novi Henri <_<

Taj vaš™ novi Henry je vrhunac karijere doživeo na debiju, kad je napravio Škrtela na budalu i zabio gol za pobedu. Posle mu je sve nizbrdo, ni portugalska pedagogija ne pomaže baš nešto :(

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Middle igrao sam1+I&2+II

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Oš da poredim sa napucanošću kvaliteta nekih drugih koji padaju u nesves' kad daju 2 gola votfordu? A pepa navodno nisu ni hteli, igra smarački fudbal :fantom:

Ne moras. Slazemo se. Sad je provincija puna ovih novih instant klubova sto misle da se do titule stize samo dekadentnim trosenjem a ne fiskalno odgovornim radom, razvijanjem talenta i preciznim planiranjem.
Posted

Trust mozgova kod Linekera komentariše Sitijeve golove, oduševljeni su Sterlingovim finišom sa tri metra u prazan gol, a jednom rečju ne pominju Sanea koji je prethodno predriblao trojicu i poslužio mu loptu na tacni :isuse: U odbrani takođe, ništa nije kriv Stones nego sve onaj Otamendi jebote - ne zna gde udara, defensive liability, too focused on the ball...

Rio Ferdinand, i dalje pouzdani branič najfudbalskijeg naciona.

Posted

Trust mozgova kod Linekera komentariše Sitijeve golove, oduševljeni su Sterlingovim finišom sa tri metra u prazan gol, a jednom rečju ne pominju Sanea koji je prethodno predriblao trojicu i poslužio mu loptu na tacni :isuse: U odbrani takođe, ništa nije kriv Stones nego sve onaj Otamendi jebote - ne zna gde udara, defensive liability, too focused on the ball...

Rio Ferdinand, i dalje pouzdani branič najfudbalskijeg naciona.

jel im bar bio dobar Kun?

Posted

Ne znam da li su ga pomenuli, ali Silvu jesu pohvalili za onaj lob pas kod njegovog gola tako da eto, bilo je malo ljubavi i za vas latinose.

Ipak, kažu da je Sterling MOTM i najbolji engleski fudbaler današnjice. Štonokažu, damning with faint praise.

Posted

U pravu su. Posle Runija, najbolji engleski igrac danasnjice.

Posted

kad je vec debata da li je sterling najbolji englez ili nije onda je jasno da je eng fudbal u zestokom kurcu

Posted (edited)

Ne moze ovo da se gleda. Nije da nisam znao...

Edited by IndridCold
Posted

Isti gameplan vec godinama - umrtvi igru maksimalno i cekaj da onaj sa druge strane sam sebe upuca u nogu. Sa 2/3 poseda za poluvreme nisu napravili krstenu sansu, a sada maltene samo cudo moze da vrati Porto u ovaj dvomec.

Posted

Lol nemate pojma, mi pravi fudbalski konosijeri sve više uživamo što je grđa tekma :fantom: