Grandilof Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Bravo sudija, sto mrzim igrace koji pocnu da padaju i pre kontakta, to mi je bas onako ogavno. A mogao je da ga zaobidje opusteno. Udri dokle god pokusavaju ono sto ne umeju.
Pokojni Ruxin Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Bedak što je sudija upropastio ovakav praznik fudbala, ali nismo mi žoze da tražimo izgovore. Ima još tri poluvrema
189- Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 mnogo mnogo bolji fudbal ove sezone u ls nego ranijih godina
Pokojni Ruxin Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Btw indrid pokušaću da ti iskopam pepov mejl. Neko mora da mu objasni da principi uz pomoć kojih je postao najbolji trener sveta prosto ne funkcionišu!
MiddleClass Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) A ja sam to napisao? Glupost je da golman ne sme da ispuca loptu ni u situacijama u kojima je to ocigledno najbolja opcija, cak i da ima pas kao Mesi.Ja ti kazem da su ti detalji koje neki retardi smatraju epohalnima teska glupost. Fudbal je jednostavna igra. Cus golman sa loptom u nogama. Gvardiola Edited February 21, 2017 by MiddleClass
Meazza Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Btw indrid pokušaću da ti iskopam pepov mejl. Neko mora da mu objasni da principi uz pomoć kojih je postao najbolji trener sveta prosto ne funkcionišu! Pusti ti to, u medjuvremenu je i 1 Luis Enrike osvojio triplu krunu sa Mesijevom Barsom.
Meazza Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Ja ti kazem da su ti detalji na kojima neki retardi smatraju epohalnima teska glupost. Fudbal je jednostavna igra. Cus golman sa loptom u nogama. Gvardiola E sad vec ne znam da li me zajebavas ili si ozbiljan ali bas to ja pokusavam da kazem.
MancMellow Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Posalji Ruxine i neni taj mail. Ja cu ga doduse hvaliti i recida samo nastavi ovako. Podrzavam da proda Aguera i umesto njega dovede Stuanija
Jozef K. Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Odlična predstava. Mogao je i penal da svira, mada je ovaj jasno išao na kontakt. Jbg, sudijsko uverenje je za ove situacije. Ja bih pre penal, ali bez crvenog golmanu. Inače, Monako je odličan i baš ih želim u sledeće kolo. Uživam da ih gledam. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Jeremija Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 (edited) Ko bi rekao da "davi loptu i dobaci do Mesija" taktika neće raditi sa Sitijem? Edited February 21, 2017 by Jeremija
El Patron Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Ima jos nade za Siti posto sam ja igrao na Monako
Pokojni Ruxin Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Pusti ti to, u medjuvremenu je i 1 Luis Enrike osvojio triplu krunu sa Mesijevom Barsom. Još samo da je mesijeva barsa postojala pre pepa...
Meazza Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Još samo da je mesijeva barsa postojala pre pepa... Postojala je Ronaldinjova.
Pokojni Ruxin Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Postojala je Ronaldinjova. Ona koja je u dve sezone pre dolaska pepa zbirno osvojila kita trofeja? Pa jes postojala....
Recommended Posts