Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Koliko Arsenal nema muda osim Alexisa, pa to je strasno. Ovakvo ispadanje na duple pasove... Ajoj. Bolje smo igrali prosle sezone u onih 5:1.

Posted (edited)

Jeste se iznenadio Lewa, zato nije dobio karton. Nenamerno i glupo svakako.

E jbg. Ako se ne mozemo sloziti oko toga da nije bio penal nikada se nece ostvariti ono "boze da se srbi sloze" i "samo sloga srbina spasava"

Zato nam je kako nam je

:(

Edited by Ravanelli
Posted

Stvarno ga jeste puko, ali totalno glupo i neoprezno. Ne znam ni sam šta se tu sudi, penal je svakako previše.

Mislim da je ovo igrački najlošija sezona Arsenala u poslednjih 20 godina. Lošija je čak i od, do sada najlošije prošle. Ozila treba sutra prodati.

Posted

Ozil :isuse: Jebem ti mater bezmudu, kara li te Neuer na pripremama reprezentacije, jebem te okata!

Posted

kad god gledam real, benzema je obicno najgori u ekipi. 

Posted

E jbg. Ako se ne mozemo sloziti oko toga da nije bio penal nikada se nece ostvariti ono "boze da se srbi sloze" i "samo sloga srbina spasava"

Zato nam je kako nam je

:(

Sta znam. U live nisam video nista, ali usporeni snimak ... opaucio ga po nozi, jeste hteo loptu, ali ga je udario. Mnogo blazi kontakt tj. mini dodir je bio penal na Utd - Live kad je Mazara isto sudio. Niko se nije bunio.

Ne znam, ali za ovu situaciju se ne moze reci e 100% nije penal.

Posted

Moglo je lako da bude 1-3 u Minhenu. Kaznice ih Bajern u drugom za ove promasaje

Posted

Koliko god puta da gledam snimak nije mi jasan onaj penal za Arsenal, Koscielny se bukvalno bacio na protivnika.

Posted

ne znam šta drugo da sudi, osim eventualno indirekt, ne znam šta kažu pravila

Posted

indirekt, al za bajern zbog đona™

Posted

Pravila kazu da je penal onda kad sudija dosudi...da se ne prisecamo smejurija iz nase seoske lige...

Posted

Ja cekam adasevica :fantom:

podseca na penal za Zvezdu protiv Pazara, samo sto je tada covek ispucao loptu i u produzetku pogodio igraca, a ovde nije udario loptu vec direktno igraca. Cisto da se ljudi ne razigraju.