mlatko Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Juventus matematicki. Bash mi je drago, eto epohalne sanse za Krvatski klub da daju gol... a mozda i bod padne na Delle Alpi!
Ivo Petović Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ala si našao metu :D Totnam je stvarno gorući problem evropskog fudbala Pa njih gledam svake nedelje, i stalno neki tiki tak penali, kombinacija sreće i malo laganijeg sviranja. Ovo ostalo nisam gledao, pa ne mogu da komentarišem. Uzgred, Monako deluje baš dobro. Izgleda da ta sredina deluje mnogo bolje na Radamela nego Mančesteri i ostali Londoni. Šokantno.
El Patron Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Jebem mu mater ako Borusija - Legija nije namesteno
assignment Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 I da tih 8:4 nisu skrojili neki Azijati ko moze da uziva u takvim utakmicama gde golovi padaju kao na igrici, jos i takmicarski skroz beznacajna. A Dortmund je namestio i sa Bajerom ove sezone, dovoljno je samo videti reakciju golmana kod prvog gola. WTF? Namesten derbi Bundeslige?!?! Jel i 6:0 u Poljskoj bilo namesteno?
El Patron Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Ma ne bunim se i ovako mi odgovara igrao sam duplu pobedu Dortmunda, ali me sjebali Porto i Lion. Samo su previse opusteno delovali Nemci u odbrani, za Legiju me ne cudi sto su primili 8 golova.
borris_ Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Englezi na sve nacine pokusavaju da namjeste prvo mjesto Arsenalu. Ministarstvo insotranih poslova je odbilo vizu za Aurier-a i on nece moci da igra veceras. Englezi i ferplej <_< Vive le Hard Brexit!!!
borris_ Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Sto je najgore, vizu je dobio 14 oktobra. Onda su 16. novembra povukli vizu ali su tek juce to ozvanicili. Englezi
ArleKino Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Englezi na sve nacine pokusavaju da namjeste prvo mjesto Arsenalu. Ministarstvo insotranih poslova je odbilo vizu za Aurier-a i on nece moci da igra veceras. Englezi i ferplej <_< Vive le Hard Brexit!!! Sta se sekiras, ionako dobijate veceras. Urugvajski Higuain presudjuje. Aurier je osudjen (nepravomocno?) na 2 mjeseca za napad na policajca. Realno je cudo da takvog delinkventa jos drzite. :p
Recommended Posts