November 1, 20168 yr Priča se po netu da se Specijalni raspituje koliko bi koštao Suarez. Kad na treningu bude Zlatanu izbio loptu kao što je Neymaru krenuće ultimativni obračun, tekvondo protiv zuba
November 1, 20168 yr Čuo sam i to, ali sam na keca otpisao računajući da čak ni junajted nije dovoljno glup da to pokuša... mada bi bilo smešno :D Edited November 1, 20168 yr by Ruxin
November 2, 20168 yr Da li je jebeno moguce da RTS vcrs prenosi Dortmund-Sporting pored zivih Totenhema i Levera
November 2, 20168 yr Da li je jebeno moguce da RTS vcrs prenosi Dortmund-Sporting pored zivih Totenhema i Levera A jaka razlika.
November 2, 20168 yr Priča se po netu da se Specijalni raspituje koliko bi koštao Suarez. Nema nista od toga. Suarez mozda jest rasisticki vampir, ali nije Ow...ovaj, supak.
November 2, 20168 yr Da li je jebeno moguce da RTS vcrs prenosi Dortmund-Sporting pored zivih Totenhema i Levera U Sportingu igraju nasi!!!
November 2, 20168 yr Tottenham - Leverkusen je potencijalno odlicna utakmica. Jes da ni jedni ni drugi nisu trenutno u nekoj fenomenalnoj formi, ali oba tima igraju jak tempo, napadacki, nije mi jasno kako neko moze da izabere Dortmund - Sporting [ako su imali mogucnost da biraju]
November 2, 20168 yr Valjda podsetiti da je gundogan koštao oko 0.23 pogbe, odnosno 25 milki po starom ...kao i da je taj fee platio Juventus a ne Utd.
November 2, 20168 yr Lep gol zavukao bejlara, ko da džoova forma nije zadavala dovoljno glavobolje mukiju :( Edited November 2, 20168 yr by Ruxin