September 28, 20168 yr Milo mi je za Savica. Nije mi jasno sta pokusava Anceloti sa Riberijem. Ko da je 2006. preuzeo Bajern. Jebali ga i Riberi i Roben. Kako da ga ne stavi u tim, kad je ispljuvao Pepa i rekao da napokon pod Ancelotijem igraju dobar fudbal.
September 28, 20168 yr Kako da ga ne stavi u tim, kad je ispljuvao Pepa i rekao da napokon pod Ancelotijem igraju dobar fudbal. Vrh. :D Sta smo mi gledali veceras umjesto derbi Cempionsipa Njuka-Norvic :(
September 28, 20168 yr Colo je bolji trener i od Pepa i od Ancelotija. Eto makar u necemu da se slozim sa Indridom. +1 A od Murinja vec da ne pricamo...
September 28, 20168 yr Saučesništvo Maksimovića kod prvog gola, sakrio se od lopte, na visok presing Benfice i naterao saigrača da pogreši
September 28, 20168 yr Saučesništvo Maksimovića kod prvog gola, sakrio se od lopte, na visok presing Benfice i naterao saigrača da pogreši Jorginho je kriv za gol,
September 28, 20168 yr +1 A od Murinja vec da ne pricamo... +1 mourinho posebna konkurencija, iznad svih.
September 28, 20168 yr Jorginho je kriv za gol, Taj što je prodao loptu? On najviše, ali mogao je najskuplji da mu ponudi bolji ugao za dodavanje. Zarđao je malo, nije u tonusu, sve je to normalno
September 28, 20168 yr Saučesništvo Maksimovića kod prvog gola, sakrio se od lopte, na visok presing Benfice i naterao saigrača da pogreši -1 Uzasan pas Jorginha, nista drugo.
September 28, 20168 yr Xexe lazna borusija nula bodova Dobili su u Poljskoj i sinoc nerjeseno s Realom