Meazza Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Anceloti, velika kesa, ce da razbuca za mjesec dana ono sto je Pep gradio. To onaj sto je ispao od istog tog Atletika u dvomecu?
Meazza Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Sezonama u nazad se ceka samo da pocne kup faza i da se okonca smaranje po grupama, a eto veceras i sinoc su bile 2 vrhunske tekme. Nije poenta u tome ima li sta da se vidi, problem je sto su ove tekme nebitne, nemaju veliki ulog.
Giggsy Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Oko Suareza hektar prostora da sutne pre ovog gola
porucnik vasic Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nije poenta u tome ima li sta da se vidi, problem je sto su ove tekme nebitne, nemaju veliki ulog.? Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 To onaj sto je ispao od istog tog Atletika u dvomecu? Nije Anceloti vise za ozbiljan fudbal. Pretvorio se u Kapela. Sad mu slijedi neka repka i penzija.
Meazza Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nije Anceloti vise za ozbiljan fudbal. Pretvorio se u Kapela. Sad mu slijedi neka repka i penzija. Ovaj, ja sam mislio na Pepa...
MiddleClass Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Znam na koga si mislio. Pep je mlad i moze da nauici. Za Ancelotija je kasno.
renne Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 koliko promašenoh penala, i nije stativa nego prečka
Recommended Posts