September 14, 20168 yr Kako igra najbolji igrač meseca avgusta rahim sterling... Pep se par puta drzao za glavu i nesto na daljinu gestikulirao.
September 14, 20168 yr Gundogan je bio dobar u prvom. Iznudio je i penal, mada mi se cini da je faul bio na ivici 16. Sterling upropastio nekoliko odlicnih sansi. Zorz Zesus
September 14, 20168 yr Колико сма видео, Бајер је дао први гол из приличног офсајда. farmaceutska mafija
September 14, 20168 yr Koji je odron od utakmice Juventus - Sevilja. Sampaoli potpuno promenio Sevilju. Juventus tragičan, igra na bod. Nije mi jasno kako igrač kao što je Asamoa može da dogura do Juventusa, potpuno neverovatno.
September 14, 20168 yr Borusija već ušuškala Legiji 3 komada u Poljskoj. Nadam se da će im dati još 3 u drugom poluvremenu. Life is a bitch 0 - 6
September 14, 20168 yr Meni je meč u Torinu bio sasvim pristojan. Dobar tempo, samo su golovi nedostajali. Edited September 14, 20168 yr by Nemanja Posrbica
September 14, 20168 yr Bravo za Runalda, steta za Elitu... demolirali su CSKA, ali jbg dva minuta su ih kostala ubjedljive pobjede. Juve :D Lion izgleda rutinski odradio Dinama.
September 14, 20168 yr Lion izgleda rutinski odradio Dinama. Bez pola sastava. Celtic i Legija su delovali kao da ne pripadaju ni za LE grupe.
September 27, 20168 yr Wiiee ako vidi brojeve igrača dortmunda, neće mu biti dobro... Pola tima ima 25+ broj, a samo jedan u prvih 11...