crtamOrasi Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Roma izduvala, ahahahaha. :( Zatvaramo radnju polako, nema nas na zvanicnom spisku u knjizi zvanicnih spiskova. Oh, wait!
Zico Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Cirkus krece veceras. RTRS ce prenositi PSG-Arsenal. Ocekujem da City-Munchengladbah bude dobra utakmica i da Ludogorets dobije Basel. RTS ce sutra prenositi Real Madrid-Sporting jer tamo igraju NASI!!!
Milogled Bluff Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 sad konacno imam arene preko klik pinka, nek pusi ukajmaceni kurac rts, obilno i s dosta pljuvacke
Jozef K. Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Cirkus krece veceras. RTRS ce prenositi PSG-Arsenal. Ocekujem da City-Munchengladbah bude dobra utakmica i da Ludogorets dobije Basel. RTS ce sutra prenositi Real Madrid-Sporting jer tamo igraju NASI!!!Koji naši? Modrić i Kovačić?
Jeremija Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Marković igra za Sporting, ako se ne varam. Inače, nemam ove godine baš mnogo entuzijazma za Ligu Šampiona, ali ćemo zato Mančester u Ligi Evrope obavezno da propratimo! :misko:
Zico Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Koji naši? Modrić i Kovačić? Markovic i Radosav Petrovic.
Jozef K. Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Pa da li se očekuje da budu u timu? Možda Markec. Ovaj drugi ne verujem da ima mesta. Meni je Sporting bio odličan prošle sezone. Šteta što nije uzeo titulu, ali mislim da će im trebati vremena da nadoknade odlazak Slimanija.
darkonet Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 dok ne pocnu utakmice, zaboravih sta se bese desilo pa ako moze neko podsecanje i odgovor ko zna zbog cega su bajern i atletiko 1974.g. igrali ponovljen mec i zasto je pored poraza atletiko igrao sa independijenteom u finalu interkontinentalnog kupa? inace, da se malo pohvalim, imam snimljene utakmice svih finala keš-a i lš od osnivanja
darkonet Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 hahahahaha Moćo nisam imao, kolekcionar sam pa sam nabavljao na razne nacine
Lord Stef Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Jel' to ove godine nema multiprenosa na Areni?
tangodelta Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 dok ne pocnu utakmice, zaboravih sta se bese desilo pa ako moze neko podsecanje i odgovor ko zna zbog cega su bajern i atletiko 1974.g. igrali ponovljen mec i zasto je pored poraza atletiko igrao sa independijenteom u finalu interkontinentalnog kupa? inace, da se malo pohvalim, imam snimljene utakmice svih finala keš-a i lš od osnivanja Ako ne zajebavas: 1. U prvoj bilo nereseno, tad nije bilo produzetaka 2. Bayern nije hteo da igra, ti mecevi su tada bili poznati po grubosti, uz to titula i nije bila narocito glamurozna.
Zico Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) dok ne pocnu utakmice, zaboravih sta se bese desilo pa ako moze neko podsecanje i odgovor ko zna zbog cega su bajern i atletiko 1974.g. igrali ponovljen mec i zasto je pored poraza atletiko igrao sa independijenteom u finalu interkontinentalnog kupa? inace, da se malo pohvalim, imam snimljene utakmice svih finala keš-a i lš od osnivanja Ako se ne varam, bilo je nereseno posle produzetaka, a tada se nisu sutirali penali vec se utakmica ponavljala. Bajern valjda izjednacio pred sam kraj drugog produzetka, a u ponovljenoj utakmici ih pocsistio sa 4-0. Edited September 13, 2016 by Zico
gervasius twinkleminkleson Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Izgleda da bi City - Gladbach mogla da bude odlozena zbog kise
Recommended Posts