Meazza Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Izvoli, opovrgni. Jel ti neko brani da doprineses temi?
crtamOrasi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jbt, za vas je Juventus spejs-satl, istorijski usud, zadnji glavni, istorijska neminovnost, neprelazna prepreka, smrt licno. Ti stvarno verujes da biste mogli da se nosite sa Realom i Barsom za deset godina u superligi pored takvih ajkula kao sto su isti taj Juventus, Bajern i engleski prebogati klubovi sa vise navijaca nego sto Italija ima stanovnika? Nista, krati spisak na 5 sa kontinenta i 5 sa ostrva, parametri neka budu broj navijaca u Guangzhouu i broj prodatih dresova na aliexpresu. Da, mislim da mozemo, moze bilo ko iz te grupe van 10 najvecih. Potrebno je samo da ne prodajemo 1 nosioca i 1 talentovanog svakog prokletog prelaznog roka.
Meazza Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Druga stvar, ovde je prvi CrtamOrasi zapoceo temu napisavsi da prizeljkuje takvu superligu i mi mu odgovaramo zasto je to losa ideja, nevezano za to da li se to sprema ili ne. Takoreci, raspravljamo se s njim.
Meazza Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Nista, krati spisak na 5 sa kontinenta i 5 sa ostrva, parametri neka budu broj navijaca u Guangzhouu i broj prodatih dresova na aliexpresu. Da, mislim da mozemo, moze bilo ko iz te grupe van 10 najvecih. Potrebno je samo da ne prodajemo 1 nosioca i 1 talentovanog svakog prokletog prelaznog roka. Siguran sam da biste mogli. Da citiram tebe, "can't wait!".
dillinger Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Da Bajern igra u EPLu i tamo bi osvajanje titule mimo njih bilo ravno senzaciji. Aha, za početak bi isto tako uzeli Neuera, Hummelsa, Lewandowskog, Gotzea...prvim konkurentima
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Izvoli, opovrgni. Jel ti neko brani da doprineses temi? Već doprinosim temi tako što preispitujem stvari koje vi uzimate zdravo za gotovo jer vam se uklapaju u narativ. Samo što me uglavnom iskulirate i nastavite po starom, tako da je poso dosta nezahvalan Kako god, rekao sam otprilike šta sam imao, odoh u penziju #againstclassicalfootball
Deco Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 (edited) Aha, za početak bi isto tako uzeli Neuera, Hummelsa, Lewandowskog, Gotzea...prvim konkurentima Potonja trojica su isključivo htela u Bajern i pored gomile zainteresovanih klubova iz Engleske + verovatno Barse i Reala za bar neke od njih. Da su kojim slučajem ta trojica igrali u npr. Čelziju i hteli da pređu u Mančester Junajted i samo Mančester Junajted tamo bi na kraju i završili eventualno na ovaj ili onaj način. Edited August 28, 2016 by Deco
dillinger Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pa ne bi hteli da pređu iz Čelsija u tome je i poenta
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Kao sto ne zele da idu u Real ili Barcu...
levi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Da Bajern igra u EPLu i tamo bi osvajanje titule mimo njih bilo ravno senzaciji. Jednu u 5 godina svakako, bilo bi čudo da ne uzmu Ali ovo šetanje kroz bundesligu 5/5, 8 od 10, ne bi mogli ni da sanjaju
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pa koliko bi osvojili ne mozemo da znamo, svakako ne bi tako lako, ali bi svejedno bili prvi favoriti, u prethodnih 5-6 godina su svakako bili jaci od najjacih engleskih timova, a u zadnje 2 ta razlika nije bila bas ni mala
Meazza Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Gervasio, si video kako nam se pokondirio Orasi, ostavi te da igras protiv Kjeva i Sasuola dok on sabira milijarde u svesci za sabiranje milijardi fudbalskih klubova. Sta ti kazes na to?
levi Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Pa koliko bi osvojili ne mozemo da znamo, svakako ne bi tako lako, ali bi svejedno bili prvi favoriti, u prethodnih 5-6 godina su svakako bili jaci od najjacih engleskih timova, a u zadnje 2 ta razlika nije bila bas ni mala Takođe ne znamo kako bi izgledali iz nedelje u nedelju da moraju da igraju jaču ligu
Deco Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Jednu u 5 godina svakako, bilo bi čudo da ne uzmu Ali ovo šetanje kroz bundesligu 5/5, 8 od 10, ne bi mogli ni da sanjaju Ja lično mislim da bi i oni i Barsa završili na 4/5 lagano za zadnjih pet godina, ali stoji da može samo da se nagađa.
Meazza Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Takođe ne znamo kako bi izgledali iz nedelje u nedelju da moraju da igraju jaču ligu Isto kao sto izgledaju Arsenal, Chelsea, United i City, samo bolje?
Recommended Posts