August 28, 20168 yr Jbt, za vas je Juventus spejs-satl, istorijski usud, zadnji glavni, istorijska neminovnost, neprelazna prepreka, smrt licno. Ti stvarno verujes da biste mogli da se nosite sa Realom i Barsom za deset godina u superligi pored takvih ajkula kao sto su isti taj Juventus, Bajern i engleski prebogati klubovi sa vise navijaca nego sto Italija ima stanovnika? Nista, krati spisak na 5 sa kontinenta i 5 sa ostrva, parametri neka budu broj navijaca u Guangzhouu i broj prodatih dresova na aliexpresu. Da, mislim da mozemo, moze bilo ko iz te grupe van 10 najvecih. Potrebno je samo da ne prodajemo 1 nosioca i 1 talentovanog svakog prokletog prelaznog roka.
August 28, 20168 yr Druga stvar, ovde je prvi CrtamOrasi zapoceo temu napisavsi da prizeljkuje takvu superligu i mi mu odgovaramo zasto je to losa ideja, nevezano za to da li se to sprema ili ne. Takoreci, raspravljamo se s njim.
August 28, 20168 yr Nista, krati spisak na 5 sa kontinenta i 5 sa ostrva, parametri neka budu broj navijaca u Guangzhouu i broj prodatih dresova na aliexpresu. Da, mislim da mozemo, moze bilo ko iz te grupe van 10 najvecih. Potrebno je samo da ne prodajemo 1 nosioca i 1 talentovanog svakog prokletog prelaznog roka. Siguran sam da biste mogli. Da citiram tebe, "can't wait!".
August 28, 20168 yr Da Bajern igra u EPLu i tamo bi osvajanje titule mimo njih bilo ravno senzaciji. Aha, za početak bi isto tako uzeli Neuera, Hummelsa, Lewandowskog, Gotzea...prvim konkurentima
August 28, 20168 yr Izvoli, opovrgni. Jel ti neko brani da doprineses temi? Već doprinosim temi tako što preispitujem stvari koje vi uzimate zdravo za gotovo jer vam se uklapaju u narativ. Samo što me uglavnom iskulirate i nastavite po starom, tako da je poso dosta nezahvalan Kako god, rekao sam otprilike šta sam imao, odoh u penziju #againstclassicalfootball
August 28, 20168 yr Aha, za početak bi isto tako uzeli Neuera, Hummelsa, Lewandowskog, Gotzea...prvim konkurentima Potonja trojica su isključivo htela u Bajern i pored gomile zainteresovanih klubova iz Engleske + verovatno Barse i Reala za bar neke od njih. Da su kojim slučajem ta trojica igrali u npr. Čelziju i hteli da pređu u Mančester Junajted i samo Mančester Junajted tamo bi na kraju i završili eventualno na ovaj ili onaj način. Edited August 28, 20168 yr by Deco
August 28, 20168 yr Da Bajern igra u EPLu i tamo bi osvajanje titule mimo njih bilo ravno senzaciji. Jednu u 5 godina svakako, bilo bi čudo da ne uzmu Ali ovo šetanje kroz bundesligu 5/5, 8 od 10, ne bi mogli ni da sanjaju
August 28, 20168 yr Pa koliko bi osvojili ne mozemo da znamo, svakako ne bi tako lako, ali bi svejedno bili prvi favoriti, u prethodnih 5-6 godina su svakako bili jaci od najjacih engleskih timova, a u zadnje 2 ta razlika nije bila bas ni mala
August 28, 20168 yr Gervasio, si video kako nam se pokondirio Orasi, ostavi te da igras protiv Kjeva i Sasuola dok on sabira milijarde u svesci za sabiranje milijardi fudbalskih klubova. Sta ti kazes na to?
August 28, 20168 yr Pa koliko bi osvojili ne mozemo da znamo, svakako ne bi tako lako, ali bi svejedno bili prvi favoriti, u prethodnih 5-6 godina su svakako bili jaci od najjacih engleskih timova, a u zadnje 2 ta razlika nije bila bas ni mala Takođe ne znamo kako bi izgledali iz nedelje u nedelju da moraju da igraju jaču ligu
August 28, 20168 yr Jednu u 5 godina svakako, bilo bi čudo da ne uzmu Ali ovo šetanje kroz bundesligu 5/5, 8 od 10, ne bi mogli ni da sanjaju Ja lično mislim da bi i oni i Barsa završili na 4/5 lagano za zadnjih pet godina, ali stoji da može samo da se nagađa.
August 28, 20168 yr Takođe ne znamo kako bi izgledali iz nedelje u nedelju da moraju da igraju jaču ligu Isto kao sto izgledaju Arsenal, Chelsea, United i City, samo bolje?