gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Gladbach rutinski. Ove godine osvajamo CL, osjecam to.
levi Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) ^^ Oćeš acestrem? Edited August 24, 2016 by levi
renne Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nema dinamo na areni? Jedina zanimljiva tekma i niko je ne prenosi?Prenosi hrt2, orf, sky sport...
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 ^^ Oćeš acestrem? Hvala, ali nije mi komp dostupan Hvala i tebi renne, sad ću da overim sve to, mada sam za hrt već primetio da ga je radijus ugasio
Strahan Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 odlicno drugo poluvreme dinama. zasluzeno su izjednacili, fizicki spremni za 10
levi Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ovde su dva jaka chokera ucl kvalifikacija udarili jedan na drugog. Moralo je da ode u produžetke
*edited by mod Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 A pre dve godine ih pregazise u LE sa 5-1 i 4-1
Bright Billy Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 (edited) Covek proda igraca za 50kk i udje u ligu sampiona. Pritom mu je do juce rodjeni brat bio trener... i onda ovi nasi cobani imaju obraza da sebe zovu fudbalska mafija. Edited August 24, 2016 by Bright Billy
Nemanja Posrbica Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Covek proda igraca za 50kk i udje u ligu sampiona. Pritom mu je do juce rodjeni brat bio trener... Dobro, to je malo nafriziran izveštaj. U praksi je prodao jednog igrača iz rostera do sada, tačnije Pjacu, za polovinu te sume. Ostatak je dobio za kadeta Brekala, otkupa Brozovića od Intera, a ostatak je tek pred realizacijom (Rog, Ćorić, Eduardo i Soudani). Ako ih sve proda, verujem da će mu se u kasu uliti i više od 50 miliona, ali je sem Pjace imao nepromenjen tim za kvalifikacije. I pored toga su imali dosta sreće sa žrebom, Rabotnički i Tbilisi do jeseni u Evropi. Mene nisu impresinirali protiv Salzburga, mislim da mogu da igraju daleko bolje. Oba gola večeras uz dosta sreće, a i u Zagrebu su bili pečeni da Salzburg nije napravio početnički penal. U svakom slučaju čestitke, klub radi odlično, jedino su problem treneri poltroni, bez grama samopoštovanja. Rostov je iznenađenje. Anderlecht i Ajax su timovi u blagom padu, ali u svakom slučaju je iznenađenje ulazak Rostova u CL. Raspad Rome neočekivan nakon dobrog rezultata u prvom meču, nadam se da će ovo doprineti malom ozdravljenju Porta. City, Borussija i Monaco očekivano. Ipak je za Villarreal koji očiglendo ima problem u svlačionici, CL preveliki zalogaj ove sezone. Što se tiče šapmionske rute, Ludogorts i Kopenhagen opravdali moja očekivanja. Dinamo kao što gore pomenuh ima igrače, nema igru za šampionsku rutu. Celtic i Legija su ušli u CL neprovereni i nemam poverenja. Makar smo ove godine izbegli da uđe u CL previše jednosezonskih putnika. Najveće razočaranje Olympiakos, dok RB Salzburg i Plzen su mogli i bolje da prođu u žrebu.
Godfrey Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Legia je jako losa. Ocajan trener, jako su nezadovoljni; da nisu ušli u LŠ verovatno bi već bio oteran, ovako gledaćemo raspad Legije u grupama. Ne bih se slozio da je Rostov neko iznenadjenje.
Babu Bhatt Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Rostov je iznenadjenje jer im je ovo prvi put, iako se radi o sasvim dobrom timu.
Recommended Posts