Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted

Gladbach rutinski. Ove godine osvajamo CL, osjecam to. 

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

^^ Oćeš acestrem?

Edited by levi
Posted

Nema dinamo na areni? Jedina zanimljiva tekma i niko je ne prenosi?

Prenosi hrt2, orf, sky sport...
Posted

^^ Oćeš acestrem?

Hvala, ali nije mi komp dostupan

Hvala i tebi renne, sad ću da overim sve to, mada sam za hrt već primetio da ga je radijus ugasio

Posted

odlicno drugo poluvreme dinama. zasluzeno su izjednacili, fizicki spremni za 10

Posted

Salzburg...kakvi chokeri :lolol:

Sa njima uvek isto.

Posted

Ovde su dva jaka chokera ucl kvalifikacija udarili jedan na drugog. Moralo je da ode u produžetke

Posted

A pre dve godine ih pregazise u LE sa 5-1 i 4-1

Posted (edited)

Covek proda igraca za 50kk i udje u ligu sampiona. Pritom mu je do juce rodjeni brat bio trener...

i onda ovi nasi cobani imaju obraza da sebe zovu fudbalska mafija.

Edited by Bright Billy
Posted

Covek proda igraca za 50kk i udje u ligu sampiona. Pritom mu je do juce rodjeni brat bio trener...

Dobro, to je malo nafriziran izveštaj. U praksi je prodao jednog igrača iz rostera do sada, tačnije Pjacu, za polovinu te sume. Ostatak je dobio za kadeta Brekala, otkupa Brozovića od Intera, a ostatak je tek pred realizacijom (Rog, Ćorić, Eduardo i Soudani). Ako ih sve proda, verujem da će mu se u kasu uliti i više od 50 miliona, ali je sem Pjace imao nepromenjen tim za kvalifikacije. I pored toga su imali dosta sreće sa žrebom, Rabotnički i Tbilisi do jeseni u Evropi. Mene nisu impresinirali protiv Salzburga, mislim da mogu da igraju daleko bolje. Oba gola večeras uz dosta sreće, a i u Zagrebu su bili pečeni da Salzburg nije napravio početnički penal. U svakom slučaju čestitke, klub radi odlično, jedino su problem treneri poltroni, bez grama samopoštovanja.

Rostov je iznenađenje. Anderlecht i Ajax su timovi u blagom padu, ali u svakom slučaju je iznenađenje ulazak Rostova u CL. Raspad Rome neočekivan nakon dobrog rezultata u prvom meču, nadam se da će ovo doprineti malom ozdravljenju Porta. City, Borussija i Monaco očekivano. Ipak je za Villarreal koji očiglendo ima problem u svlačionici, CL preveliki zalogaj ove sezone.

Što se tiče šapmionske rute, Ludogorts i Kopenhagen opravdali moja očekivanja. Dinamo kao što gore pomenuh ima igrače, nema igru za šampionsku rutu. Celtic i Legija su ušli u CL neprovereni i nemam poverenja. Makar smo ove godine izbegli da uđe u CL previše jednosezonskih putnika. Najveće razočaranje Olympiakos, dok RB Salzburg i Plzen su mogli i bolje da prođu u žrebu.

Posted

Legia je jako losa. Ocajan trener, jako su nezadovoljni; da nisu ušli u LŠ verovatno bi već bio oteran, ovako gledaćemo raspad Legije u grupama.

Ne bih se slozio da je Rostov neko iznenadjenje.

Posted

Samo za brata kojota...

Maminjo! :Hail:

Posted

Rostov je iznenadjenje jer im je ovo prvi put, iako se radi o sasvim dobrom timu.