crtamOrasi Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Nemas brige rutinski prolazite dalje Ma djavola rutinski, vidis da moze i hoce da nam se desi sve sto ne treba da nam se desi. Uvek smo kadri za budalastinu koja okrece stvari naglavacke. Spalletti se pogubio sa izmenama u jednom trenutku. Averujem da na gostovanju gde dodjes u situaciju da spasavas zivu glavu pokusava da ocuva prodornost po bokovima umesto da se zatvori odmah ko covek. Nije mi bilo dobro kad sam video da uvodi Emersona pre Fazia. Posle se ispravio prelaskom na 3 pozadi, do tada su vrsljali po bokovima kako su hteli i imali su uvek 2 na 1 najobicnijom promenom strane. Da nije bilo DDR-a i Radje da pokriju sve zivo na sredini ovo bi se zavrsilo jako ruzno. Dzeko me izludeo promasajem sa pocetka, ali posle se izvadio zalaganjem. Definitivno bih startovao bez njega u revansu, mnogo je opasnija i fluidnija PES* varijanta napred. Cackao je ono sto je radilo savrseno ove godine. * Perotti - El Shaarawy - Salah :D
Cash Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Ja ipak verujem u vas prolaz. Mozda nebude bas rutinski ali idete u LS
crtamOrasi Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Pa dok je bilo 11 na 11 bili smo za klasu bolji definitivno. Ako ne bude gomile gluposti opet onda jesmo blizu plasmana. Nego, ovaj tip inace kida sa analizama i bukvalno je ovu Vermaelenovu budalastinu naveo kao njegovu najvecu slabost. Cim je potpisao za nas procitao sam ovaj tekst ali nije mi ni na kraj pameti palo da ce baja da demonstrira odmah u prvoj tekmi http://www.zonalmarking.net/2010/04/09/thomas-vermaelen-arsenal-positional-errors/
MiddleClass Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 40 suteva Porta protiv za klasu jaceg tima... :D
casperbgd Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 A zasto Steaua ne igra ovaj istocnoevropski deo zreba nego ide na timove iz petice?
levi Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Igraju nešampionsku stazu jer nisu prvaci, Astra je igrala kao prvak i ispala od Kopenhagena Edited August 18, 2016 by levi
casperbgd Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Jao da Rumuni su ladno dogurali do dva tima u LS
Zico Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Spektakl u sredu, direktno na RTSu, Man City-Steaua!
Kanzas siti zez Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Dojajno! Zagarantovana neizvesnost do poslednjeg sudijskog zvizduka.
casperbgd Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Ne bi bilo lose da ta utakmica krene penalima, pa ako Steaua vrati na 5-0 onda krecu da igraju utakmicu.
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Vidi, vidi, navrzli se laici da uče 1 rts poslu
crtamOrasi Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Veceras su nam na klupi, sto se tice branica i veznjaka, samo Fazio, dete Gerson i jebeni Vainqueur. Ne do bob povredu ili produzetke, raspascemo se opet najstrasnije
mlatko Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Moze biti tezi uslovi za igru jer od jutros bukte pozari prilicno blizu stadiona, mada verujem da je Olimpico dosta busan pa ce promaja da uradi svoje.
Recommended Posts