El Patron Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 El patron Prosao Seltik... Jbg ko zna, zna. Na onoj temi o Zvezdi neko je napisao da je Bate klasa iznad Jang Bojsa, Genka, Genta, Steaue i ostalih. Mrzelo me je da napisem samo svi ti timovi su jaci od Batea. Hteo sam da napisem da su Svajcarci zajebani, ali sam im pogledao sastav i video da im je povredjeno nekoliko bitnih igraca, a oni izbacili Sahtjor.
El Patron Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 (edited) Vidim da je bila opasna utakmica, ovaj Hamrun je odlican igrac Steta za precku preko pola Stancu klasa i tamo je dao lep gol Edited August 4, 2016 by El Patron
elementary Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ludogorec-PlzenSeltik-Hapoel Ber ŠevaKopenhagen-ApoelDandalk-Legija Dinamo-Salzburg Ajax-Rostov Young Boys -MenhengladbahViljareal-Monako Porto-Roma Steaua-Mancester Siti
SNARC Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Poljaci ce konacno u LS Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Cash Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Roma lagano ispada, ostali kako im volja. Ti misliš da ce Roma ispasti, Orasi nebi rekao.
ducca Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Roma lagano ispada, ostali kako im volja. Laganeze...
crtamOrasi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Porto je bas mediokritetluk poslednjih sezona, sem kulture velikog kluba nije ostalo bob zna koliko razloga za plasiti se. Mada, i mi smo jako kilavi i sramno suplji pozadi. Realno 50/50, oke je. Nadam se da Spallettara nece dozvoliti Dzeku da nas pokopa, Perotti mora da igra sa Egipcanima napred. Posle nek radi sta mu volja.
Miljenko Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Nikada mi nije jasno, kako ljudi mase penale ovako, pa jos dva na istoj utakmici.
Godfrey Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ubiće ih City, samo da Gvardiola ne prikoči. Očajna Steaua u odbrani, neverovatno koliko prostora ostavljaju.
Miljenko Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ja sam ziheraski odigrao samo 2+, no uplasih da nece pasti drugi, nakon promasenih penala. Nije mi jasno kako u Zagrebu nema golova, to je mozda bio i najverovatniji mec za to veceras.
Recommended Posts