Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Za Astru je celu utakmicu odigrao Fabricio, nasao je solidan klub posle Tajlanda. 

Olympiakos je bio očajan sinoć. Nisu poštenu šansu napravili za 90 minuta. I dalje ne razumem zašto menjaju trenera svake godine. Gube kontinuitet u radu, a tim su neznatno izmenili. Kod novog trenera Zdjelar nije bio ni na klupi u prvom meču, Milivojević starter.

Olympiakos je bio očajan sinoć. Nisu poštenu šansu napravili za 90 minuta. I dalje ne razumem zašto menjaju trenera svake godine. Gube kontinuitet u radu, a tim su neznatno izmenili. Kod novog trenera Zdjelar nije bio ni na klupi u prvom meču, Milivojević starter.

Zverka je lepo na kladionicarskom topicu objasnio zasto Oli nije pobedio juce. Rutinski če proci u revansu.

Veliku sansu nisu uspeli igraci Karabaga da pretvore u gol,verovatno bi obezbedili prolaz. Ovako ima jos 20 minuta...

Dobar fudbal igraju.

1-1 kazna naravno. Imali su pre toga jos bar 2-3 vece dobre sanse da rese sve. 

Ne zasluzen prolaz Ceha, ako se zavrsi ovako.

Edited by El Patron

Apoel u 90.minutu dade 3 komada ovo je nevidjeno

Nikad ne videh da od 91. da neko tri komada

Ja vidim na live score i ne kontam, rekoh produžeci, onda se setim da Apoel izgubio prvu 2-1.

Ovi verovatno krenuli na sve ili nista pa primili jos dva iz kontra napada

Ma jok, nisu prešli centar. Gledao sam utakmicu

Ok, ali sto je produzeno 10min?

6

Edited by renne

Ma jok, nisu prešli centar. Gledao sam utakmicu

Valjda su se otvorili malo kad je Apoel poveo 1-0, igralo im je i 2-1 za produzetke...

Bate gubi od nekih konobara 2-0, ako ovako ostane ispadaju.

Dundalk rutinski  :0.6:

Dundalk rutinski  :0.6:

Mocni BATE :D

Moze li nam Bate doci u 4.kolo za LE? Jesu li nosioci? :D